BARBARA BOBAK POSTALA VODITELJKA: Isplivao snimak iz studija! (VIDEO)

Autor:

Zabava

24.03.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se oprobala u novoj ulozi!

BARBARA BOBAK POSTALA VODITELJKA: Isplivao snimak iz studija! (VIDEO)

Foto: ST/N. MANDIĆ

Barbara Bobak je poznata po svojoj spontanosti i harizmi koja privlači pažnju gde god da se pojavi. Nedavno je izazvala pravu buru na društvenim mrežama svojom neočekivanom ulogom voditeljke vremenske prognoze. Video snimak je postao viralan, a komentari oduševljenja su se samo nizali.

Barbara je priznala da je bila iznenađena svojom ulogom voditeljke vremenske prognoze, ali je istovremeno ostavila utisak da se odlično snašla. Kroz smeh je izjavila da ima par zamerki na svoj prvi nastup, ali da je uživala u novoj ulozi. 

- Imam par zamerki, ali mi je prvi put. Mislim da sam trebala nekako više da pokazujem, a ne samo da pričam. Zaposlite me, vremenska dama - kroz smeh je rekla pevačica za Kurir.

Video snimak u kojem Barbara vodi vremensku prognozu brzo je postao viralan, a reakcije fanova su bile izuzetno pozitivne. Mnogi su istakli da je Barbara osveženje na vremenskoj prognozi i da bi je rado gledali u ulozi voditeljke.

Ova neočekivana uloga Barbare Bobak izazvala je lavinu pozitivnih komentara i pohvala na društvenim mrežama. Mnogi su istakli da je Barbara pokazala svoju šarmantnu i zabavnu stranu, te da bi voleli da je vide u sličnim ulogama u budućnosti.

Republika

Foto: republika

Barbara Bobak

Barbara Bobak je još jednom pokazala svoju šarmantnu i harizmatičnu ličnost, osvajajući publiku i u ulozi voditeljke vremenske prognoze. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading