GUDELJ RASPAMETIO ANASTASIJU: Romantično iznenađenje obara s nogu, latice na sve strane! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.03.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cecina ćerka podelila romantičan trenutak iz Sevilje!

GUDELJ RASPAMETIO ANASTASIJU: Romantično iznenađenje obara s nogu, latice na sve strane! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović

Anastasija Ražnatović, poznata pevačica i ćerka folk pevačice Cece Ražnatović, uživa u skladnom braku sa suprugom Nemanjom Gudeljom u španskom gradu Sevilji. Ona se povukla iz javnog sveta i posvetla se porodičnom životu kako bi što više mogli  da uživanju u romantičnim trenucima sa suprugom, koje rado deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Anastasija je danas oduševila svoje pratioce na društvenim mrežama fotografijom iz restorana gde je sačekalo romantično iznenađenje od strane supruga Nemanje. Na slici, Anastasija drži crvenu ružu dok je sto prekriven laticama iste boje, što je svakako gest koji odiše romantikom i pažnjom.

Podsetimo, Anastasija u jednom periodu nije bila u sjajnim odnosima sa svekrvom Oliverom Gudelj i zaovom Vanjom Gudelj, a sada je došlo do pomirenja.

One su se zapratile na društvenim mrežama, a Nemanja je za 8. mart, na društvenoj mreži Instagram, objavio fotografiju na kojoj su Anastasija, Olivera i njegova sestra Vanja Gudelj, a ta objava je pokupila brojne pozitivne komentare koji su se nizali jedan za drugim.

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija sa Nemanjinom majkom i sestrom

- Došlo je do pomirenja i sada je sve u najboljem redu. Videli ste i fotografiju koju je Nemanja objavio na mrežama, svi su sada srećni i u dobrim odnosima. Nemanja je najviše uticao na to da svi budu složni, i sada baš tako i jeste - ističe dobro obavešten izvor za "Blic".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading