GUDELJ IZNENADIO ANASTASIJU: Pogledajte šta je dobila za 8. mart, sve izašlo JAVNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.03.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pohvalila se poklonom koji je dobila!

GUDELJ IZNENADIO ANASTASIJU: Pogledajte šta je dobila za 8. mart, sve izašlo JAVNO! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj

Nemanja Gudelj, fudbaler koji trenutno igra za Sevilju, poznat je po svojoj ljubavi prema supruzi Anastasiji Ražnatović, koju stalo pokazuje na sve moguće načine. On redovno priređuje iznenađenja svojoj supruzi, a ni ovaj 8. mart nije bio izuzetak. Na taj dan, Nemanja je Anastasiji poklonio prelepi buket poljskog cveća, što je Anastasija odmah podelila sa svojim pratiocima na Instagramu uz poruku: "Voli te žena tvoja najviše".

Anastasija Ražnatović, ćerka folk zvezde Cece Ražnatović, već neko vreme živi u Španiji sa suprugom Nemanjom Gudeljom. Od početka njihove veze, Anastasija je često boravila u Sevilji, a od venčanja ta zemlja postala je njihova zajednička adresa, zbog čega sve ređe posećuje Beograd. Ova mlada dama često ističe koliko voli život u Španiji i planira da tamo nastavi da živi sa suprugom.

Republika

Foto: instagram

Anastasija Ražnatović pokazala poklon od Gudelja za 8. mart

Podsećanja radi, Anastasija Ražnatović ne krije svoju sreću sa Nemanjom Gudeljom, sa kojim je već nekoliko meseci u braku. Njih dvoje na društvenim mrežama često podele romantične zajedinčke trenutke, koji uvek obraduje njihove pratioce. Poznato je da Anastasija sad živi u Sevilji i da je posvećena braku i zajedničkom životu sa Nemanjom, zbog čega više nije u muzičkim vodama, ali ume da obraduje fanove i okači snimak na kom peva neki hit, što uvek izazove veliku pažnju na društvenim mrežama. 

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading