NJEGOV SUD SU SVI ČEKALI: Veljko prvi put progovorio o Anastasijinom BRAKU sa Gudeljom i životu u Sevilji!

Autor:

Zabava

22.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ražnatović priznao šta misli o sestrinom izboru!

NJEGOV SUD SU SVI ČEKALI: Veljko prvi put progovorio o Anastasijinom BRAKU sa Gudeljom i životu u Sevilji!

Foto: ATA Images

Bokser Veljko Ražnatović, sin folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, otkrio je javnosti detalje o preseljenju njegove sestre Anastasije Ražnatović u Španiju. Anastasija je nedavno napustila porodičnu vilu u Ljutice Bogdana, a Veljko je istakao da je veoma zadovoljan njenim izborom da živi u Sevilji zajedno sa suprugom, fudbalerom Nemanjom Gudeljem.

- Jako sam zadovoljan njenim izborom, muž joj je legenda i mnogo joj je bolje tamo nego što bi joj bilo s nama - rekao je Veljko za "Informer".

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Veljko Ražnatović

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su se venčali u julu prošle godine u manastiru Rajinovac kod Grocke, u prisustvu najbližih članova porodice i kumova. Sevilju smatraju svojim drugim domom, a očigledno je da je tamo pronašla sreću i spokojstvo.

Iako je preseljenje Anastasije u Španiju sigurno bilo velika promena za celu porodicu, Veljko je naglasio da podržava njen izbor i da je srećan što vidi sestru tako srećnu i zadovoljnu u novom životu.

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija i Nemanja Gudelj

Ovo preseljenje je svakako bio važan korak za Anastasiju i Nemanju, a podrška porodice im je svakako bila od velikog značaja u ovom životnom izboru.

Anastasijino preseljenje u Španiju definitivno je izazvalo pažnju javnosti, a Veljkove reči o sreći njegove sestre u novom okruženju sigurno će razveseliti mnoge njene fanove. Njen život u Sevilji sa suprugom Nemanjom Gudeljem deluje kao prava idila.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading