ROMANTIČNO IZNENAĐENJE U SEVILJI: Gudelj oduševio Anastasiju na Dan zaljubljenih, javno isplivala EMOTIVNA PORUKA! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.02.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija pokazala šta je dobila od supruga!

ROMANTIČNO IZNENAĐENJE U SEVILJI: Gudelj oduševio Anastasiju na Dan zaljubljenih, javno isplivala EMOTIVNA PORUKA! (FOTO)

Foto: Instagram.com printscreen

Anastasija Ražnatović danas se oglasila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila je sa pratiocima kakvoje romantično iznenađenje dobila od svog supruga Nemanje Gudelja, pvoodom Dana zaljubljenih. 

Poznato je da Nemanja na sve moguće načina pokazuje Anastasiji koliko mu je stalo do nje, pa mlada pevačica jako često deli njegova romantična iznenađenja i lepe gestove, a danas se posebno potrudio da svoju partnerku ostavi bez teksta. 

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

Naime, Anastasiju su sačekali baloni različitih oblika, šampanjac i veliku buket srcenih ruža, ali i emotivna poruka, koju je je odlučila da pokaže svojim pratiocima. 

- Srećan Dan zaljubljenih, bubiška moja! Volim te zauvek - napisao joj je na čestitki Gudelj koji se potpisao kao Buba, što je nadimak kojim jedan drugog zovu.

Anastasija je uz to dodala odgovor svom suprugu, koji je javno podelila. 

- Imam najboljeg mužića na svetu! Volim te - napisala je Cecina ćerka. 

Podsećanja radi, Anastasija Ražnatović ne krije svoju sreću sa Nemanjom Gudeljom, sa kojim je već nekoliko meseci u braku. Njih dvoje na društvenim mrežama često podele romantične zajedinčke trenutke, koji uvek obraduje njihove pratioce. Poznato je da Anastasija sad živi u Sevilji i da je posvećena braku i zajedničkom životu sa Nemanjom, zbog čega više nije u muzičkim vodama, ali ume da obraduje fanove i okači snimak na kom peva neki hit, što uvek izazove veliku pažnju na društvenim mrežama. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading