OVAKO SE BAŠKARE ANASTASIJA I GUDELJ: Isplivao snimak sa romantične večere!

Autor:

Zabava

23.01.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni par uživa u svakom slobodnom trenutku!

OVAKO SE BAŠKARE ANASTASIJA I GUDELJ: Isplivao snimak sa romantične večere!

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović

Anastasija Ražnatović ne krije svoju sreću sa Nemanjom Gudeljom, sa kojim je već nekoliko meseci u braku. Nakon nedavnog boravka u Beogradu zbog pomena ocu Željku Ražnatoviću Arkanu, Anastasija se vratila u Sevilju, gde uživa u svakom trenutku sa suprugom.

Njih dvoje su nedavno imali romantičnu večeru koju je Nemanja organizovao, a Anastasija je oduševljeno podelila video sa tog događaja na društvenim mrežama i pokazala svojim pratiocima kako njih dvoje zajedno uživaju u svakom slobodnom trenutku koji imaju.


Inače, Anastasija Ražnatović se verila na prelepom ostrvu Ibica, gde joj je partner Nemanja Gudelj priredio nezaboravnu prosidbu. Ova romantična gesta je bila uvod u njihovo skoro venčanje u jednom srpskom manastiru.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su svojom romantičnom ljubavlju i bliskošću privukli pažnju javnosti, a njihov zajednički život u Sevilji izgleda kao prava bajka. Njihova ljubavna priča ne gubi interesovanje javnosti i važe za jedan od omiljenih parova, zbog čega svaki trenutak koji podele na društvenim mrežama privlači veliku pažnju.

Podsećamo, venčanje Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja održano je u krugu najbližih, ispunjavajući njihove želje za intimnom i toplo provedenom ceremonijom. Ceca je istakla da je sve proteklo jako lepo i da su se sjajno proveli, čime su njihove želje bile ispunjene.

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija i Nemanja Gudelj

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading