ANASTASIJA USNIMILA GUDELJA U NEOČEKIVANOJ SITUACIJI: Podelila urnebesan snimak i RAZOTKRILA supruga! (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.02.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cecina ćerka pokazala glasovne sposobnost, a onda joj se pridružio i on!

ANASTASIJA USNIMILA GUDELJA U NEOČEKIVANOJ SITUACIJI: Podelila urnebesan snimak i RAZOTKRILA supruga! (VIDEO)

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija

 

 

Anastasija Ražnatović ne krije svoju sreću sa Nemanjom Gudeljom, sa kojim je već nekoliko meseci u braku. Nakon nedavnog boravka u Beogradu zbog pomena ocu Željku Ražnatoviću Arkanu, Anastasija se vratila u Sevilju, gde uživa u svakom trenutku sa suprugom.

Anastasija sa svojim pratiocima na društvenim mrežama često deli privatne trenutke sa Nemanjom i pokazuje kako njih dvoje uživaju u svakom zajedničkom momentu, a današnji snimak koji je Cecina ćerka podelila na svom zvaničnom Instagram profilu oduševio je sve. 

Naime, tokom vožnje u kolima Anastasija je pustila glas i zapevala jedan strani hit, a dok se snimala, u pozadini je moglo da se čuje i da se Nemanja uključio i zajedno sa njom pokazao svoje glasovne sposobnost. 

- Voli da peva više nego 'leba da jede - napisala je Anastasija uz emotikone koji plaču od smeha. 

Anastasija je odmah okrenula kameru, kako bi njeni pratioci mogli da ga vide, a onda su oboje počeli da se smeju iz sveg glasa. 

Pored toga što Anastasijini fanovi vole da gledaju privatne trenutke iz njenog života, ovaj snimak ih je dodatno oraspoložio jer su imali priliku da čuju njen glas nakon duže pauze, jer je nakon ulaska u brak ona poručila da se više neće baviti pevanjem i da se posvećuje porodičnom životu. 

Jasno je da ona i dalje voli s vremena na vreme da pusti glas i podgreje atmosferu, kad god ima mogućnosti za to, a svaki klip koji isplivala na društvene mreže počne da se širi munjevitom brzinom. 

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija i Nemanja Gudelj

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading