ANASTASIJA HITNO NAPUSTILA SEVILJU: Nakon Gudeljeve povrede uhvaćena sa koferima!

Autor:

Zabava

09.01.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo gde se nalazi Cecina ćerka nakon informacija da će Nemanja morati da ide na operaciju!

ANASTASIJA HITNO NAPUSTILA SEVILJU: Nakon Gudeljeve povrede uhvaćena sa koferima!

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović

Fudbalski svet je potresen vestima o teškoj povredi Nemanje Gudelja, supruga poznate pevačice Anastasije Ražnatović. Njegova supruga, Anastasija, već je pokazala da će mu pružiti veliku podršku tokom ovog izazovnog perioda.

Nakon što je vest o Nemanjinoj povredi obišla svet, mnogi su se zapitali gde se nalazi Anastasija. Ona je nedavno viđena na jednoj železničkoj stanici, sa koferima, ali nije otkrila tačnu destinaciju svog putovanja. Očigledno je da je odlučila da napusti Sevilju, ali je za sada nepoznato gde će se uputiti.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj već nekoliko meseci uživaju u braku i žive u Sevilji. Njihov brak je bio obeležen romantičnom prosidbom na Ibici, koju je organizovao sam Nemanja. Venčali su se u jednom manastiru u Srbiji, okruženi porodicom i prijateljima. U njihovom domu, osim njih dvoje, žive i Nemanjina sestra Vanja i brat Dragi, koji im prave društvo i pružaju podršku u teškim trenucima.

Nakon što bude podvrgnut operaciji, očekuje se da će Nemanja Gudelj krenuti putem oporavka. Njegova posvećena supruga Anastasija će mu svakako biti velika podrška tokom ovog perioda. Svi se nadaju da će se Nemanja uskoro vratiti fudbalskim terenima i nastaviti sa svojom uspešnom karijerom.

Ovom povredom za Gudelja je nastavljena serija ozbiljnih malera koji su poterali njega i njegovu porodicu. Sam Nemanja je bio više puta u udaru kritika navijača zbog loših poteza na terenu, iako je uglavnom bio nezamenjiv šraf u timu Sevilje. Svakako je sve najviše zaboleo promašeni penal u Superkupu Evrope kada je njegovim propustom sa bele tačke pehar praktično otišao u ruke Mančester sitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading