VELEOBRT! GUDELJ IPAK SA REPREZENTACIJOM NA EURU?! Ništa od završetka sezone?!

Autor:

Sport

09.01.2024

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivani preokret

VELEOBRT! GUDELJ IPAK SA REPREZENTACIJOM NA EURU?! Ništa od završetka sezone?!

Foto: Tanjug/AP

Nemanja Gudelj

Nemanja Gudelj doživeo je ozbiljnu povredu levog kolena na utakmici protiv Bilbaa i na rukama saigrača napustio je teren. Kasnije se ispostavilo da je stradao meniskus i da ga očekuje operacija. Prve informacije iz Španije nisu bile nimalo pozitivne, jer se spekulisalo o višemesečnoj pauzi koja bi Gudelja udaljila sa terena tokom Evropskog prvenstva.

Ipak, prema informacijama "Kurira", direktor fudbalske reprezentacije Srbije Stevan Dika Stojanović tvrdi da se ne radi o toliko ozbiljnoj povredi.

- Pričao sam sa Nemanjom. Čuli smo se nekoliko puta. Jeste, stradao mu je meniskus levog kolena, ali prema informacijama koje imamo, verujem da će sve to biti dobro - rekao je Stevan Stojanović i nastavio:

- Nemanja je trenutno na putu za Madrid, gde će ponovo biti pregledan i gde će 99 odsto biti operisan od najboljih lekara za te vrste povreda. Radiće se artroskopija, jer mu je meniskus napukao, dodao je bivši čuvar mreže.

Republika

Foto: FSS

Dika Stojanović u društvu Dušana Tadića

Stevan Stojanović je otkrio da je i sam imao sličnu povredu.

- Meni su tokom karijere stradali meniskusi na oba kolena. Imao sam istovetnu povredu kao i Nemanja Gudelj, jer mi je stradao kraj meniskusa. Posle operacije prošao je 21 dan kada sam stao na gol. Bitno je da nije stradao ceo meniskus - rekao je Dika.

Kada je u pitanju reprezentacija, Stojanović je i više nego optimističan.

- Nadamo se da će Nemanja Gudelj za mesec dana biti spreman da se vrati na teren. Očekujemo ga u martu da igra za reprezentaciju Srbije u prijateljskim utakmicama. A, onda i na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj - objasnio je Stevan Stojanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading