PAKAO ZA PIKSIJA I SRBIJU: Gudelj završio sezonu!

Autor:

Sport

09.01.2024

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda fudbalera "orlova" i Sevilje teže prirode i neće se skoro vraća ti na teren, zbog čega izgledno neće ići na Evropsko prvenstvo.

PAKAO ZA PIKSIJA I SRBIJU: Gudelj završio sezonu!

Foto: FSS

Nemanja Gudelj je završio sezonu! Crne slutnje iz Španije su se obistinile nakon što je Srbin i fudbaler Sevilje napustio igru u 41. minutu u porazu od Atletik Bilbaoa sa 2:0 u prethodnom kolu La Lige. Kako je objavio njegov klub, na dva odvojena testa ustanovljeno je da je srpski reprezentativac pokidao meniskus levog kolena i da će u narednim danima biti podvrgnut operaciji.

To praktično znači da je sezona za srpskog fudbalera završena, a samim tim da će izgledno propustiti i Evropsko prvenstvo koje će se na leto održati u Nemačkoj. Tako Gudelj neće moći da bude deo kontinentalne smotre na koju su se naši fudbaleri plasirali prvi put posle 24 godine, dok će selektor Dragan Stojković Piksi morati da pronađe rešenje za mesto na kojem je Gudelj praktično bio "zakucan".

Ovom povredom za Gudelja je nastavljena serija ozbiljnih malera koji su poterali njega i njegovu porodicu. Sam Nemanja je bio više puta u udaru kritika navijača zbog loših poteza na terenu, iako je uglavnom bio nezamenjiv šraf u timu Sevilje. Svakako je sve najviše zaboleo promašeni penal u Superkupu Evrope kada je njegovim propustom sa bele tačke pehar praktično otišao u ruke Mančester sitija.

Foto: Tanjug/AP

Nemanja Gudelj

Nemanja je doživeo veliku nesreću i na privatnom planu. On i njegova lepša polovina Anastasija Ražnatović su blistali od sreće kada su saznali da ona trudna, ali je nažalost, izgubila bebu. U međuvremenu je Gudelj pokušao da skrene misli pa je tokom odmora između sezona otišao u Tursku gde je presadio kosu.

Takođe, njegov brat Dragiša je nekoliko puta imao zdravstvene probleme kada se rušio na terenu zbog zastoja srca, pa mu je život visio o koncu. Na sreću, iz svih tih situacija je Dragiša izlazio kao pobednik uz veliku podršku svoje porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading