KAKAV ISPAD U TV PRENOSU! Ledej PROMENIO izgled, pa IZDOMINIRAO protiv Švajcarske! Ime sledećeg protivnika će vas RAZBESNETI!

Autor:

Sport

22.02.2024

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je ubedljivo najbolji na meču.

KAKAV ISPAD U TV PRENOSU! Ledej PROMENIO izgled, pa IZDOMINIRAO protiv Švajcarske! Ime sledećeg protivnika će vas RAZBESNETI!

Foto: Starsport

Zek Ledej

Zek Ledej: Najveća zvezda meča protiv Švajcarske

Krilni centar Partizana, Zek Ledej, bio je neosporna zvezda meča protiv Švajcarske, uprkos porazu Azerbejdžana. Debitujući za nacionalni tim ove zemlje, Ledej je ubacio skoro polovinu poena Azerbejdžana, postigavši 22 poena, uz 6 skokova i 3 asistencije. Njegova impresivna igra na terenu, gde je šutirao 6 od 10 iz igre i 2 od 4 za tri poena, ostavila je snažan utisak čak i u porazu od 72:53. Sa linije penala, Ledej je bio precizan 6 od 8 puta.

Gaf u TV prenosu

Prilikom predstavljanja ekipa, viđen je jedan interesantan detalj na grafici. Naime, pod imenom Zakari Ledej prikazan je njegov saigrač iz reprezentacije, što je odmah izazvalo smeh kod navijača Partizana na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Twiter.com/screenshot

Pogrešan igrač pod Ledejevim imenom


Teškoće Azerbejdžana i sjaj Selima Fofane

Iako je Ledej blistao, teškoće Azerbejdžana su evidentne, s obzirom na to da je drugi najefikasniji igrač u timu bio Sadetin Donat sa svega devet poena. Sa druge strane, Švajcarska je zasluženo slavila, a Selim Fofana se istakao sa 19 poena, četiri skoka i četiri asistencije. 

Naredni izazov za Azerbejdžan

Nakon poraza od Švajcarske, Azerbejdžan se okreće narednom meču protiv tzv. Kosova na svom terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading