PLJUGICA ISKOPIRAO DESINGERICU? Ovo mu je zaštitni znak, na društvenim mrežama nastao HAOS! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.03.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok potez popularnog repera!

PLJUGICA ISKOPIRAO DESINGERICU? Ovo mu je zaštitni znak, na društvenim mrežama nastao HAOS! (FOTO)

Foto: ATA Images

Reperi Dragomir Despić Desingerica i Luka Bijelović, poznat kao Lule Pljugica, su nekada delovali kao neodvojiv dvojac na javnoj sceni. Međutim, njihova saradnja je brzo došla do kraja, što je izazvalo podeljene reakcije publike. Nakon raskida saradnje, obojica su nastavili samostalne karijere, svako na svoj način.

Desingerica je nakon razlaza sa Lukom objavio duet sa Zerom, kao i dve samostalne pesme koje su postigle veliki uspeh i broje milionske preglede. Sa druge strane, Luka je objavio tri singla, ali nijedna pesma nije dostigla milionski broj pregleda. Ipak, Luku to nije obeshrabrilo, već ga je dodatno motivisalo da istraje u muzičkoj karijeri.

Republika

Foto: ATA Images

Pljugica i Desingerica

U jeku drame, Lule Pljugica je odlučio da promeni svoj imidž, šišajući se na ćelavo, što je izazvalo pažnju javnosti. Ova promena je izazvala poređenja sa bivšim saradnikom Desingericom, koji takođe nosi sličan izgled od samog početka karijere. Takođe, obojica imaju tetovaže na predelu grudi, što je dodatno učvrstilo sličnost između njih.

Republika

Foto: instagram.com

Pljugica promenio frizuru

Lule Pljugica je otkrio u intervjuu da radi sa ozbiljnim producentima na novim pesmama, pri čemu je najavio da će se njegov novi materijal razlikovati od prethodnog, obećavajući iznenađenja za svoju publiku. Sa druge strane, Desingerica je izjavio da jedva čeka da pokaže šta je spremio za buduće projekte, nagoveštavajući da ima mnogo toga u planu.

Kroz ove promene i najave, jasno je da obojica repera žele da se afirmišu kao samostalni umetnici i da pokažu svoju individualnost i kreativnost na muzičkoj sceni. Ostaje da vidimo kako će se njihove karijere dalje razvijati i kako će publika prihvatiti njihove nove projekte.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading