PRESUDNI MEČEVI ZA PLASMAN U ČETVRTFINALE LŠ: Real Madrid i Mančester siti overavaju rivale!

Autor: M. M.

Sport

06.03.2024

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oba kluba slavili su u prvim mečevima osmine finala protiv Lajpciga i Kopenhagena.

PRESUDNI MEČEVI ZA PLASMAN U ČETVRTFINALE LŠ: Real Madrid i Mančester siti overavaju rivale!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Real Madrida večeras od 21.00 (Arenasport premijum 1) dočekuju ekipu Lajpciga u revanš meču osmine finala Lige šampiona na stadionu "Santijago Bernabeu".

Prvi meč je završen pobedom "kraljevskog kluba" rezultatom 1:0, ali je nemački predstavnik pružio snažan otpor i pokušaće da nadmaši ovaj rezultat na gostovanju u Madridu.


Real brani minimalnu prednost osvojenu u prvom meču ove faze elitnog takmičenja, ali Lajpcig će sigurno pokušati da iskoristi svaku priliku da preokrene rezultat u svoju korist. U prvom duelu, ekipa Lajpciga je pokazala svoju snagu, ali je sjajni golman Reala, Andrej Lunin, bio ključni faktor u pobedi svog tima.

Trener Lajpciga, Mark Rose, nada se da će njegovi igrači ponoviti sjajnu igru iz prvog meča i pokušati da iznenade favorita na njihovom terenu, dok je za glavnog arbitra utakmice delegiran italijanski sudija Davide Masa.

U drugom meču večerašnjeg programa, takođe od 21 sat, ali na Arenasport Premijum 2, Mančester siti će ugostiti Kopenhagen. U prvom meču u danskog aktuelni prvak Evrope slavio je sa 3:1.

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Sitija

U utorak su odigrani prvi revanš mečevi osmine finala u kojima je Bajern Minhen ubedljivo savladao Lacija rezultatom 3:0 i izborio plasman u narednu fazu takmičenja, kao i Pari Sen Žermen pošto je ostvario pobedu od 2:1 protiv Real Sosijedada nakon 2:0 na "Parku Prinčeva". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading