BITKA ZA PLASMAN U ČETVRTFINALE LIGE ŠAMPIONA: Bajern sa Pavlovićem ubedljiv protiv Lacija!

Autor: M. M.

Sport

05.03.2024

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaći sa 3:0 slavili u revanšu u Minhenu!

BITKA ZA PLASMAN U ČETVRTFINALE LIGE ŠAMPIONA: Bajern sa Pavlovićem ubedljiv protiv Lacija!

Foto: Profimedija

Potencijalni reprezentativac Srbije Aleksandar Pavlović prvi put je starter! Nakon 12 mečeva u Bundesligi, odnosno debija (27 minuta) protiv Kopenhagena u grupnoj fazi LŠ, Pavlović je večeras od početka na terenu na meču Bajern - Lacio u Minhenu u revanšu osmine finala Lige šampiona. Prvi meč u Rimu završen je rezultatom 1:0 za domaće, a strelac je bio Ćiro Imbole. 

U poslednjoj utakmici u Bundesligi, Bajern iz Minhena je remizirao sa 2:2 protiv Frajburga u petak uveče, a taj rezultat postavlja veliki znak pitanja da li bavarski giganti mogu da obezbede 12. titulu uzastopno. Naime, lider - Bajer iz Leverkuzena beži im čak deset bodova, dok su prethodno Bavarci eliminisani još iz Kupa, u novembru prošle godine od niželigaša Sarbrikena.

Bajern ne treba otpisivati pošto su pobedili u impresivnih šest utakmica zaredom kod kuće protiv protivnika iz Serije A, a četiri meča su odigrana sa razlikom od dva gola. Lacio nikada nije pobedio u Ligi šampiona u gostima u Nemačkoj u četiri pokušaja (dva remija i četiri poraza), ali remi je dovoljan za prolaz u četvrtfinale elitnog takmičenja.

Izgleda da neće ni ovog puta pošto je rezultat na poluvremenu 2:0 za domaće. Golove su dali Kejn (39) i Miler (45+2). Konačan rezultat

Pavlović je u tekućoj sezoni odigrao 13 utakmica i postigao dva gola i dve asistencije za Bavarce u svim takmičenjima.

U drugom meču večerašnjeg programa, u revanšu osmine finala, nakon 2:0 u pariskom duelu, Pari Sen Žermen je pobedio Real Sosijedad sa 2:1 u San Sebastijanu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading