TO NIJE ČUDO, TO JE LEVERKUZEN! Za "farmaceute" nema leka, podrška im stiže od bivšeg trenera Srbina!

Autor: V. Z.

Sport

11.02.2024

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razbili su Bajern i imaju pet bodova prednosti.

TO NIJE ČUDO, TO JE LEVERKUZEN! Za "farmaceute" nema leka, podrška im stiže od bivšeg trenera Srbina!

Foto: www.profimedia.rs

Može li Bajer iz Leverkuzena posle 45 godina do titule, jedine u klupskoj istoriji?! Pet bodova viška u odnosu na Bajern, ali i fudbalska lekcija jedanaestostrukom uzastopnom prvaku - 3:0 za vikend, govore da protiv popularnih "farmaceuta" ove sezone u Bundesligi nema leka.

To između redova tvrdi i Dragoslav Stepanović, cenjeni srpski fudbaler i stručnjak koji više od četiri decenije živi u Nemačkoj. Posebno je ishvalio trenera Leverkuzena Ćavija Alonsa.

- Leverkuzen odavno nije čudo. Znate, otišao sam ranije s utakmice Ajntrahta da bih na miru pogledao meč Leverkuzen-Bajern. Imao sam šta da vidim. Bavarci, što je bilo nezamislivo prethodnih godina, bili su inferiorni i nisu stvorili nijednu šansu. Ćavi Alonso je čvrsto na zemlji iako se pominje da ga traže Real i Liverpul. Drugi bi se hvalili i dizali svoje uspehe u nebesa, ali on kaže istinu - polako, ima još da se igra. Držim im palčeve u nastavku sezone - kaže Stepi, bivši trener Leverkuzena, za naš portal.

Republika

Foto: Starsport

Stepanović

Iako na meču nije bilo mladog Aleksandra Pavlovića (19), koji je prethodnih nedelja koristio šansu usled brojnih povreda u Bajernu, ofanzivac srpskih korena koji još nije odlučio da li će igrati za Srbiju ili Nemačku tema je tamošnjih medija.

- Branko Zebec je rekao: "Kada ćeš na teren, odlučuju drugi, a kada ćeš da odeš i završiš karijeru, odlučuješ ti". Pavlović je pokazao da može da igra i u ovoj konkurenciji Bajernu i daje golove. Vidim da je on odlučio da igra za Nemačku. Ne znam da li je definitivno, ali sam tako čuo. Ja bih samo da mu poručim da u Nemačkoj ima mnogo dobrih igrača na njegovoj poziciji. Bilo bi glupo da jedan takav mlad igrač stane u red da čeka da bi odigrao 10-15 minuta za Nemce. Odličan igrač, iznenadio je sve ovde. Izvesno je da će mu selektor spremiti ponudu koja se ne odbija. Verujte, Srbija nema takvog igrača! Šta da mu poručim? Pa mislim da je veća sreća igrati za svoju zemlju nego da negde sediš na klupi ili tribinama - zaključio je Stepanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading