PAVLOVIĆ JE NEMAC! Spremna ponuda koja se ne odbija! Srbija izgubila bitku za vunderkinda Bajerna?

Autor: V.Zogović

Sport

09.02.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni Srbin iz Nemačke otkriva detalje.

PAVLOVIĆ JE NEMAC! Spremna ponuda koja se ne odbija! Srbija izgubila bitku za vunderkinda Bajerna?

Foto: Tanjug/AP

Proslavljeni srpski fudbaler i trener Dragoslav Stepanović već 40 godina živi u Nemačkoj, a u toj zemlji u fudbalskim krugovima poslednjih dana u fokusu je status Aleksandra Pavlovića, fudbalera Bajerna srpskih korena, koji je, izgleda, odlučio da igra za reprezentaciju države u kojoj je rođen.

O tome za naš portal govori čuveni Stepi, reprezentativac Jugoslavije u 34 navrata i bivši defanzivac OFK Beograda, Crvene zvezde, Ajntrahta iz Frankfurta, Mančester sitija, kao i trener brojnih klubova.

- Dečko je dobio šansu pošto Bajern ove sezone ima problema s povredama. Trener Tuhel se žalio i na prelazni rok. Branko Zebec je rekao: "Kada ćeš na teren odlučuju drugi, a kada ćeš da odeš i završiš karijeru odlučuješ ti". Pavlović je pokazao da može da igra i u ovoj konkurencijinu Bajernu i da daje golove - kaže Dragoslav Stepanović za Republika.rs, a na pitanje da li nešto zna o tome da li će Pavlovića igrati za Srbiju ili Nemačku, dodaje:

Republika

Foto: Starsport

Dragoslav Stepanović

- Vidim da je on odlučio da igra za Nemačku. Ja ne znam da li je definitivno, ali sam tako čuo. Ja bih samo da mu poručim da u Nemačkoj ima mnogo dobrih igrača na njegovoj poziciji. Bilo bi glupo da jedan takav mlad igrač stane u red da čeka kako bi odigrao 10-15 minuta za Nemce. Odličan igrač, iznenadio je sve ovde. Izvesno je da će mu selektor spremiti ponudu koja se ne odbija. Verujte, Srbija nema takvog igrača! Šta da mu poručim: Pa, mislim da je veća sreća igrati za svoju zemlju, nego da negde sediš na klupi ili tribinama.

Bliži se i Evropsko prvenstvo.

- Moram pronaći karte, nije isto uživo i preko televizora gledati utakmicu, a niko iz našeg Saveza me nije kontaktirao. Minhen mi nije daleko. Vidim i da su odabrali bazu u Augzburgu. Naravno da će imati odlične uslove, svuda u Nemačkoj su besprekorni po tom pitanju - raportira naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading