PIKSI ZADOVOLJAN ŽREBOM! Evo šta je selektor Srbije REKAO o rivalima u grupi!

Autor:

Sport

08.02.2024

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Srbije igraće u A4 Ligi nacija naredne sezone.

PIKSI ZADOVOLJAN ŽREBOM! Evo šta je selektor Srbije REKAO o rivalima u grupi!

Foto: fss.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije smeštena je u četvrtu grupu A Lige nacija, a protivnici će joj biti Španija, Danska i Švajcarska.

Selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi izneo je svoje viđenje žreba, ocenivši buduće rivale:

- Prvi utisci su da je grupa izuzetno teška, ali smo znali da će biti tako ko god bude u grupi. Zahvaljujući našim dobrim rezultatima u prethodnom periodu napravili smo veliki rezultat i našli se u diviziji A, među 16 najboljih ekipa u Evropi. To smo želeli i dobili. U svakom slučaju, grupa je teška, kao i ostale - rekao je Piksi i dodao:

- Danska je rival koji nas čeka i na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, sa Švajcarskom smo ceć igrali, a Španija je po meni favorit s obzirom na kvalitet koji imaju. Učinićemo sve da napravimo što bolji rezultat, nećemo se predavati, ali o tom potom. Zadovoljan sam žrebom i ljubitelji fudbala će u septembru zaista uživati.

Foto: fss.rs

Dragan Stojković Piksi

Španija je bez glavni favorit u borbi za prvo mesto, dok će Srbija voditi borbu sa starim rivalom Švajcarskom, koja je Orlove pobedila na poslednja dva planetarna skupa.

- Sve utakmice će biti izazovi, ali sa Španijom će zaista biti duel lep za gledati. Poznajemo se dobro sa Švajcarcima i ovo je šansa da popravimo utisak što se rezultata tiče protiv njih i da pokušamo da te utakmice rešimo u svoju korist.

U završnici žreba, reprezentacije iz četvrtog šešira gledale su samo kako da izbegnu Francusku, Italiju i Belgiju.

- Grupa u kojoj su Francuska, Italija i Belgija deluje kao najteža po imenima i kvalitetu. Nisam se plašio te grupe. Pred početak žreba sam rekao da želim najjače reprezentacije u našoj grupi, da priredimo spektakl u Beogradu i da u Srbiji budu gosti zaista najbolje ekipe. Nema straha, to je izazov i šansa da pokušate da parirate timovima koji su zaista vrhunski - istakao je Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading