BIVŠI KAPITEN SRBIJE OBRADOVAO ENGLEZE! Kolarov USREĆIO Sautgejta!

Autor:

Sport

08.02.2024

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji vođa "orlova" bio srećan po Gordi albion.

BIVŠI KAPITEN SRBIJE OBRADOVAO ENGLEZE! Kolarov USREĆIO Sautgejta!

Foto: Uefa.com

Proslavljeni fudbaler Aleksandar Kolarov je u Parizu predstavljen kao čuveni fudbaler sa 90 nastupa za reprezentaciju Srbije

Bio je kapiten, igrao je na Olimpijskim igrama i na Svetskom prvenstvu u Rusiji, a sada je i pohvalio "orlove" pred izvlačenje B divizije. 

Kolarov je za nacionalni tim igrao od 2008. do 2020. godine. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Geret Sautgejt

Osim 90 odigranih utakmica, upisao je i 11 golova.

Tako je nekadašnji štoper Čukaričkog, OFK Beograda, Lacija, Mančester sitija, Rome i Intera iz Milana izvukao kuglice sa imenima Engleske, Finske, Republike Irske i Grčke.

Nema sumnje da je Kolarov obradovao selektora "Gordog Albiona" Gereta Sautgejta, budući da su na papiru njegovi izabranici kvalitetniji od svake reprezentacije koju je nekadašnji kapiten Srbije izvukao.

Podsetimo, Srbija je u A Ligi nacija smeštena u Grupu 3, gde su joj protivnici Španija, Danska i Švajcarska, a Piksijevim izabranicima je protivnike dodelio Huan Mata, svojevremeno član selekcije "Crvene furije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading