UŽAS NA CERAKU: Saobraćajni znak uleteo u kafić kao METAK i povredio decu!

Autor:

Hronika

08.02.2024

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajni znak završio u kafiću: Tri osobe povređene, među njima dvoje dece

UŽAS NA CERAKU: Saobraćajni znak uleteo u kafić kao METAK i povredio decu!

Foto: shutterstock


Večeras se dogodila neobična nesreća na Ceraku, gde je saobraćajni znak završio u unutrašnjosti kafića, povredivši tri osobe, među kojima su bila i dvoje dece - dečak i devojčica. Nesreća se dogodila kada je jedan vozač, vozeći velikom brzinom, udario u znak koji je stajao na kolovozu kako bi upozorio vozače na rupu.

**Brza vožnja uzrokovala lančanu reakciju**

Kako javljaju očevici, vozač je prolazio velikom brzinom kada je udario saobraćajni znak, koji je potom odleteo u parkirani automobil i zatim se odbio pravo u kafić. Ova lančana reakcija uzrokovala je ozbiljnu materijalnu štetu, pri čemu je pola kafića ostalo polomljeno.

**Povređeni prebačeni u bolnicu**

Tri osobe, uključujući i dvoje dece, su povređene u ovoj nesreći. Nakon što su medicinski timovi reagovali na licu mesta, povređeni su prebačeni u obližnju bolnicu radi pružanja neophodne medicinske pomoći. Detalji o njihovom zdravstvenom stanju za sada nisu poznati.

**Pitanje bezbednosti u saobraćaju**

Ovaj incident postavlja pitanje bezbednosti u saobraćaju, posebno u naseljenim mestima poput Ceraka. Brza vožnja i nepoštovanje saobraćajnih znakova mogu imati ozbiljne posledice, kao što je slučaj sa ovom nesrećom. Nadležne institucije će verovatno detaljno istražiti ovaj slučaj kako bi se utvrdile sve okolnosti i preduzele odgovarajuće mere radi sprečavanja sličnih incidenata u budućnosti.

**Očekuje se dalje saopštenje nadležnih organa**

U toku je istraga kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog neobičnog incidenta. Očekuje se da će nadležni organi uskoro izdati zvanično saopštenje u vezi sa ovom nesrećom, pružajući javnosti dodatne informacije o uzrocima i posledicama ovog događaja.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading