ŠVAJCARCI O MEČEVIMA PROTIV SRBIJE! Ovo su REAKCIJE pred duel sa VELIKIM DUŽNIKOM!

Autor:

Sport

08.02.2024

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugledni "Blik" podseća na slavlje Švajcaraca protiv Srbije sa "dvoglavim orlom".

ŠVAJCARCI O MEČEVIMA PROTIV SRBIJE! Ovo su REAKCIJE pred duel sa VELIKIM DUŽNIKOM!

Foto: Tanjug/AP

Andre Onana i Granit Džaka

Kuglice su ponovo ukrstile reprezentacije Srbije sa Švajcarskom. Za razliku od prethodnih duela na Mundijalima, ovoga puta će ulog biti "manji", budući da se radi o Ligi nacija, a ne o Svetskom prvenstvu, ali je jasno da predstojeći okršaj "orlova" i "sajdžija" donosi novu ogromnu tenziju i neizvesnost. 

Tako će, gotovo sigurno, biti i ovoga puta. Žreb održan danas u Parizu izazvao je brojne reakcije u Srbiji, ali ništa manje burno nije bilo ni u državi "satova i čokolade" pošto je izašao izgled svih grupa. 

"Švajcarska se sastaje sa Srbijom u Ligi nacija", stoji na naslovnici "Blik-a". 

Foto: printsceren/Blick

tekst švajcarskog Blik-a

Sajdžije najavljuju mnogo vatre na meču protiv Srbije, a u nastavku teksta tamošnjeg najčitanijeg portala.

- Eksplozivni duel protiv Srbije. Srbija je treća nacija koja nas čeka. Duel protiv balkanske nacije je već odigran na Svetskom prvenstvu 2018. u Rusiji i na Svetskom prvenstvu 2022. u Kataru. Oba puta su im naplaćene utakmice. U Rusiji su Džaka i kompanija slavili sa "dvoglavim orlom", a u Kataru je duel bio svojevrsno „finale“ za plasman u osminu finala - podsećaju Švajcarci.

Nije i dalje poznato kada će na programu biti utakmice između Srbije i Švajcarske. Očekuje se da UEFA kompletan raspored objavi u petak. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading