IMAJU LI "ORLOVI" RAZLOGA ZA BRIGU? Ovo je SKOR Srbije protiv rivala u Ligi nacija! NE SLUTI na DOBRO! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.02.2024

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije dobila protivnike u A Ligi nacija.

IMAJU LI "ORLOVI" RAZLOGA ZA BRIGU? Ovo je SKOR Srbije protiv rivala u Ligi nacija! NE SLUTI na DOBRO! (VIDEO)

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije svrstana je u A4 grupu Lige nacija, a protivnici će joj biti branilac titule Španija, Danska i Švajcarska odlučeno je žrebom u Parizu.

Ako se pogledaju međusobni bilansi sa rivalima Dragana Stojkovića Piksija, otkako se naša selekcija takmiči pod imenom Srbija, ne sluti na dobro. Nikako!

Naime, "orlovi" sa budućim rivalima imaju ukupnih 0:6, ali počnimo redom!

Veliki dužnik Piksijevog tima, Švajcarska je dobila Srbiju oba puta na Mundijalima, najpre na Svetskom prvenstvu u Rusiji (2:1), da bi potom i 2022. u Kataru rezultatom 3:2.

Zanimljivo da su oba meča rešavala o plasmanu u osminu finala SP, ali su "orlovi" izgubili i nisu prošli grupnu fazu.

Provi Danske je učinak još gori - čak tri poraza! U kvalifikacijama za EURO 2016. godine porazi 1:3 na Marakani i 0:2 u Kopenhagenu. Tokom marta 2022. godine odigran je prijateljski duel u Skandinaviji i domaćin je trijumfovao s 3:0.

Španija i Srbija odmerili su snage samo jednom, i to 2012. godine i tada je aktuleni osvajač Lige nacija bio bolji sa 2:0.

Verujemo da će "orlovi" sigurno nadoknaditi propušteno i u budućim mečevima sa "crvenom furijom", Danskom i "sajdžijama" prekinuti ovo prokletstvo, odnosno, upisati nekoliko pobeda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading