JEZIVO NASILJE NAD ŽENAMA NA LEKARSKOM PREGLEDU: Došla je u ordinaciju, GINEKOLOG je zaključao vrata i tada kreću STRAVA I UŽAS !

Autor:

Svet

08.02.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

64-godišnji ginekolog iz Hrvatske je zbog polnog odnosa bez pristanka i bludnih radnji nad pacijentkinjom (39) nepravosnažno osuđen.

JEZIVO NASILJE NAD ŽENAMA NA LEKARSKOM PREGLEDU: Došla je u ordinaciju, GINEKOLOG je zaključao vrata i tada kreću STRAVA I UŽAS !

Foto: Pixabay/orzalaga

Šezdesetčetvorogodišnji doktor iz istočne Hrvatske nepravomoćno je osuđen na četiri godine zatvora zbog seksualnih odnosa bez pristanka i razvratnih radnji prema pacijentkinji.

Oštećena, sada 39-godišnja žena, došla je u bolnicu na rutinski ginekološki pregled 9. oktobra 2021. godine, gde ju je primio sada nepravosnažno osuđeni lekar, a uskoro će se pokazati da je u pitanju košmarni pregled za ženu. 

Ušla je u ordinaciju, doktor je zaključao vrata...

Prema njenom svedočenju, nakon što je ušla u ordinaciju, doktor je zaključao vrata pa je, pod izgovorom da će joj umanjiti strah i nelagodu od predstojećeg pregleda, jednom rukom zagrlio oko ramena i privukao k sebi, a drugom je rukom dodirivao po grudima i zadnjici preko odeće.

Pošto je žena legla na ginekološki sto, lekar je prvo prstima dodirnuo njene polne organe, pitajući je: „Da li se opustila?“, a potom ultrazvučnom sondom uradio vaginalni pregled. Onda joj je rekao da se prevrne na stomak i malo podigne zadnjicu, pa je ponovo uradio pregled sondom, pa pregled prstima.

Nakon toga joj je rekao da se još malo povuče, a zatim je stavio kondom na svoj penis i više puta ubacivao svoj penis u njen. Žena je nakon toga skočila od stola i pitala ga šta je to, na šta je on odgovorio da se smiri, da je u pitanju pregled sa dva prsta i da se ništa nije desilo, ali je videla da je on mehanički podigao pantalone. .

Ona je odmah rekla da će ga prijaviti policiji, a on je, prema njenoj izjavi, odgovorio da mu se zahvaljuje na svemu što je učinio za nju i da se jedino on brine za njeno zdravlje. Nakon što je izašla iz ordinacije, sve je ispričala svom dečku, a onda su otišli ​​u policiju i sve prijavili.

Ona je policiji ispričala da je lekar u dva prethodna navrata tokom pregleda 22. februara i 14. juna 2021. godine takođe dodirivao njene grudi i zadnjicu preko njene odeće u zaključanoj ordinaciji, a zatim prstima prelazio preko njenih genitalija uz isto pitanje: 'da li se sada opustila?'.

Doktor je odbacio sve tvrdnje pacijentkinje 

U svoju odbranu u istrazi, doktor je odbacio sve tvrdnje pacijentkinje, ističući da se poznaju pet godina i da joj je uradio jednu operaciju i nastavio da je leči. On je istakao da su vrata ginekoloških ambulanti zaključana zbog privatnosti pacijenata, pa je to učinio i on. Odbacio je i tvrdnju da joj je dodirivao grudi i zadnjicu, rekavši da joj je samo u jednom trenutku levu ruku stavio na rame.

Povodom ultrazvučnog pregleda, rekao je da ne može da pronađe levi jajnik, na koji se žalila da je boli, pa je predložio pregled u ležećem položaju, na šta je ona pristala. Sondom je pronašao jajnik i utvrdio da je sve u redu, ali je rekao da će uraditi i pregled prstima. Rekao joj je da se pomeri unazad, nakon čega mu se, kako je rekao, žena nabila na dva prsta, nakon čega je skočila i pitala ga šta je to bilo.

Rekao joj je da se smiri, da je pokušavao da je pregleda sa dva prsta, a onda je, u trenutku kada je počela da se povlači, dok je on ustao, mahinalno podigao pantalone iz kojih je ona, kako tvrdi , izveo pogrešan zaključak. Povodom događaja u februaru rekao je da ga je zagrlila i da je bila vidno raspoložena i da ju je tapšao po leđima, dok u junu, prema njegovim rečima, nije bilo fizičkog kontakta.

Njegov advokat je istakao da su veštačenja pokazala da u vagini i oko nje nema DNK okrivljene, kao što nema DNK žrtve na genitalijama i gaćama, te da je takva radnja nemoguća u ovim uslovima i prostoru. Žena je, inače, traumatizovana incidentom i zatražila je psihološku pomoć, piše Jutarnji list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading