KRITIKOVALA MAJSTORA, ON JE UBIO ČEKIĆEM! Građevinac u krvavom pohodu! POSLE ZLOČINA MIRNO OPRAO PANTALONE I OTIŠAO PO ĆERKU U ŠKOLU!

Autor:

Svet

01.02.2024

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon napada, Norgrouv je otišao kući, oprao odeću koju je nosio tokom napada, a zatim pokupio svoju ćerku iz škole.

KRITIKOVALA MAJSTORA, ON JE UBIO ČEKIĆEM! Građevinac u krvavom pohodu! POSLE ZLOČINA MIRNO OPRAO PANTALONE I OTIŠAO PO ĆERKU U ŠKOLU!

Foto: Shutterstock

Piter Norgrouv, engleski građevinac, osuđen je na doživotnu robiju nakon što je sud proglasio krivim za ubistvo Šeron Gordon, 58-godišnje žene koja ga je angažovala za radove na proširenju prizemlja njene kuće.
 

 

Gordonova je ubijena nakon što ju je Norgrouv udario čekićem u glavu najmanje osam puta u julu 2023. Norgrouv ju je napao nakon što je jednog dana kritikovala njegov rad sa dve prijateljice.


Nakon što su prijateljice napustile dom, Norgrouv je ušao i napao Gordonovu. Zatim je napustio kuću, ostavljajući krvavu mrlju na svojim pantalonama. Sigurnosne kamere su zabeležile zvukove lupanja, 18 sekundi vrištanja i nerazgovetne urlike tokom napada. 


Nakon napada, Norgrouv je otišao kući, oprao odeću koju je nosio tokom napada, a zatim pokupio svoju ćerku iz škole. Zatim se odvezao do kuće svoje tašte i ostavio čekić kojim je ubio Gordonovu u njenoj ostavi, dok je krvave rukavice i odeću bacio u kantu u dvorištu njene kuće.


Norgrouv je bio angažovan da završi radove na proširenju za četiri do šest nedelja, ali je posao trajao 15 meseci.

Telo žrtve  je pronašla njena prijateljica sledećeg dana.


Sudija Majkl Čembers tokom izricanja presude Norgrouvu rekao je da je Norgrouv namerno odneo čekić i rukavice u dom Šeron Gordon i da je nameravao da je napadne. Takođe je istaknuto da je bio ljut zbog kritika na račun kašnjenja i neurednog rada.

Norgrouvov advokat istakao je da njegov klijent nije planirao napad i da se kaje zbog onoga što je uradio.

Bonus video



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading