PRETUKAO ŽENU I UBIO PSA, PA SE DAO U BEG: Hrvatska policija u poteri za nasilnikom - njegov sin se tukao na stadionu u Beogradu!

Autor:

Svet

01.02.2024

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre sedam godina držao maloletnu ćerku za taoca.

PRETUKAO ŽENU I UBIO PSA, PA SE DAO U BEG: Hrvatska policija u poteri za nasilnikom - njegov sin se tukao na stadionu u Beogradu!

Foto: printskrin

Hrvatska policija intenzivno traga za 59-godišnjim Davorom Firićem iz Klisa, koji je osumnjičen za nasilje nad svojom partnerkom i ubistvo psa. Ovo nije prvi put da se Firić dovodi u vezu sa nasiljem, a njegova burna prošlost čini ga opasnim beguncem.

Ponovljeni incidenti i nasilna prošlost

Firićeva nasilna prošlost obuhvata više incidenata, uključujući fizičko nasilje nad suprugom pre sedam godina, tokom kojeg je čak pretio samoubistvom i držao maloletnu ćerku kao taoca. Ova dramatična situacija zahtevala je intervenciju interventne i specijalne policije, što ukazuje na ozbiljnost Firićevih postupaka. Pregovori sa Firićem trajali su pet sati.

Aktuelni događaji i bekstvo

Nedavni incident u kojem je Firić fizički napao svoju partnerku rezultirao je teškim povredama, uključujući slomljen nos i povrede oka, što dodatno naglašava hitnost pronalaska ovog opasnog begunca. S obzirom na njegovu nasilnu prošlost i rizično ponašanje, policija je odmah reagovala raspisivanjem poternice i objavljivanjem Firićeve fotografije.

Porodična povezanost sa kriminalom

I sinovi Davora Firića jako su dobro poznati policiji i sudovima. Sandro Firić nedavno je osuđen na 12 godina zatvora zbog ubistva Branka Mijatovića. Prema optužnici, Firić mlađi ga je 2021. upucao u automobilu nakon prepirke oko navodnog novčanog duga. Potom je Mijatovića prostreljene glave izbacio iz automobila i ostavio da leži na staroj kliškoj ulici.

Drugi sin, Ante Firić, bio je član "splitske ekspedicije" tokom nereda na Partizanovom stadionu u Beogradu, gde je ekipa iz Hrvatske učestvovala u velikoj tuči između frakcija Partizanovih navijača Grobara na samom stadionu. Poginuo je pre pet godina pretrčavajući auto-put.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading