KO JE PRVA PEVAČICA GRUPE LUNA: U jeku slave se povukla sa scene i napustila Srbiju, i dalje se bavi muzikom, a evo GDE SADA PEVA!

Autor:

Zabava

01.02.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila je jedna od najpopularnijih pevačica, dok nije izašla iz poznate grupe.

KO JE PRVA PEVAČICA GRUPE LUNA: U jeku slave se povukla sa scene i napustila Srbiju, i dalje se bavi muzikom, a evo GDE SADA PEVA!

Foto: Printscreen Youtube Republika TV

Pevačica Maja Marković provela je punih 10 godina kao prvi vokal u popularnoj grupi "Luna" koja je devedesetih godina prošlog veka donela potpuno novi zvuk na domaću muzičku scenu. Sa frontmenom Čedom Čvorakom, pevačica je osvojila publiku njihovim pesmama, a njen glas i atraktivan stas ostavljali su bez daha mnoge obožavaoce.

Hitovi poput "Blagoslov", "Zeleno", "Nebo zna", "Da me ljubiš noćima" samo su neki od brojnih koji su obeležili njihovu karijeru.

Republika

Foto: instagram.com/themajamarkovic

Maja Marković je prva pevačica grupe Luna

Međutim, 2006. godine, Maja je donela odluku da napusti grupu i započne solo karijeru.

O njenom odlasku se dosta pisalo, a Čeda je nedavno izjavio da mu je Majin odlazak mnogo teško pao. Spekulacije o razlozima njenog odlaska su bile brojne, ali poznati muzičar je istakao da nikada nije bilo javnih konflikata između njih i da su zajedno dobro funkcionisali.

Nakon napuštanja grupe, Maja je snimila jedan solo album i potom napustila Srbiju.

Već godinama peva na prekookeanskim kruzerima sa svojim suprugom Ludvigom, koji je i njen privatni pijanista.

Iako se pojavila u Srbiji prošle godine, Maja je otkrila da se sve vreme bavila muzikom, ali da nije osećala potrebu da se pojavljuje u javnosti.

U jednoj televizijskoj emisiji, Maja je istakla da se nije pojavljivala u javnosti jer je smatrala da nema dovoljno dobar razlog za to, što danas nije praksa, ali da ona tako misli da treba.

Podsećamo, Maja Marković je svojim radom u grupi "Luna" ostavila dubok trag na domaćoj muzičkoj sceni.

Nakon odlaska iz grupe, odlučila je da svoju karijeru nastavi na drugačiji način, daleko od medijske pažnje i trke za slavom. Njen život na prekookeanskim kruzerima s suprugom Ludvigom pokazuje posvećenost muzici i želju da svoj talenat deli sa publikom širom sveta.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading