UŽAS U BEOGRADU! Džeparoši pokušali da opljačkaju ženu sa detetom! BRUTALNO JE PRETUKLI KADA IM SE SUPROTSTAVILA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

01.02.2024

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije prvi slučaj pljačke na ovoj relaciji, već se radi o džeparošima koji već duže vreme terorišu ljude na relaciji Mostar-Konjarnik.

UŽAS U BEOGRADU! Džeparoši pokušali da opljačkaju ženu sa detetom! BRUTALNO JE PRETUKLI KADA IM SE SUPROTSTAVILA! (VIDEO)

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen

Juče, na Bulevaru oslobođenja u Beogradu, kod stajališta za autobuse, odigrala se dramatična scena kada su dve osobe pokušale da opljačkaju ženu s detetom.

 

 

Kako prenosi instagram stranica Moj_beo_grad, nesrećna žena je uspela da spreči džeparoše u njihovom naumu, ali je tokom napada zadobila povrede u predelu lica.

Prema informacijama sa instagram stranice Moj_beo_grad, džeparoši su pokušali da ukradu telefon nesrećnoj ženi, ali i je ona u tome sprečila. Nažalost, umesto da odustanu, nasrnuli su na ženu i fizički je napali, nanoseći joj povrede na licu.

Ovo je još jedan u nizu napada džeparoša na građane Beograda, a ovaj slučaj je posebno uznemirujući zbog prisustva deteta u blizini.


Kako pišu mediji, ovo nije prvi slučaj pljačke na ovoj relaciji, već se radi o džeparošima koji već duže vreme terorišu ljude na relaciji Mostar-Konjarnik. Nakon što budu otkriveni u svojim pokušajima krađe, džeparoši ne prezaju od nasilja, što je slučaj i sa poslednjim napadom na hrabru ženu koja se suprotstavila njihovom pokušaju pljačke.

Zasad nije poznato da li je policija intervenisala i privela džeparoše. 

Iako  policija napominje da je džeparenje, odnosno takozvane džepne krađe, poslednjih godina sve ređe, odnosno da se smanjuje, objašnjavaju da se ono i dalje dešava, kao i gde bi trebalo naročito biti oprezan.

- Džepne krađe se najčešće dešavaju u centralnim gradskim opštinama, tamo gde je velika gužva. Džeparošima to odgovara jer smanje distancu i neometano priđu žrtvi. Najčešće su to Knez Mihailova, Kalemegdan, Sremska, Mostarska petlja. Najčešće gradske linije u koja operišu su 26, 31 i 50. Takođe, džeparoša ima na autobuskim stajalištima i u podzemnim prolazima. Među najugroženijim mestima su plato TC Ušće i pešački prolaz ispod njega - objasnio je prošle godine za medije Aleksandar Mitrović, šef Odseka MUP Srbije za suzbijanje džepnih krađa.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading