JEZIVO! BEBA OD ČETIRI MESECA DOVEZENA U BOLNICU SA PRELOMOM LOBANJE! Trenutno u komi, policija istražuje slučaj!

Autor:

Svet

01.02.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beba je u kumi prebačena u bolnicu u Rijeci.

JEZIVO! BEBA OD ČETIRI MESECA DOVEZENA U BOLNICU SA PRELOMOM LOBANJE! Trenutno u komi, policija istražuje slučaj!

Foto: Shuttestock

Juče oko 15:35 časova, policija je primila prijavu iz pulskog bolničkog centra da su primili bebu sa povredama glave. Dete je prebačeno u bolnicu u Rijeci radi daljeg lečenja, gde je utvrđeno da su povrede ozbiljne, kako je saopštila istarska policija.

U pitanju je četvoromesečna beba koja je pretrpela prelom lobanje. Nezvanično je saopšteno da je dete prebačeno u bolnicu u Rijeci u komi, prema informacijama 24sata.


Trenutno, policija nije utvrdila elemente krivičnog dela, na osnovu preliminarnih informacija. Istraga je u toku, a nadležni organi rade na utvrđivanju uzroka bebinih povreda i okolnosti incidenta.

Podsećamo da se i u Paraćinu sinoć desila jeziva nesreća u kojoj je povređena beba.

Naime, beba je ispala iz nosiljke dok ju je deda nosio ka stanu.

Naime, čovek je iz kola uzeo nosiljku sa detetom i krenuo ka stanu u zgradi u kojoj žive. On je primetio da četvoromesečnoj bebi preko lica stoji ćebe, te je želeo da ga skloni i nosiljku je stavio na gelender stepeništa.

Međutim, kada je to uradio, beba je ispala iz nosiljke sa prvog sprata i pala u podrum zgrade. Svemu tome su prisustvovali i roditelji koji su odmah dete odveli u paraćinsku Hitnu pomoć, nakon čega su poslati na odeljenje pedijatrije.

Lekari su bebi odmah pružili pomoć, a onda je transportovali za Beograd u Klinički centar. Nesrećno dete je zadobilo teške povrede usled stravičnog pada.

Iz izvora bliskog tužilaštvu saznaje se da je naloženo pribavljanje lekarske dokumentacije o povredama deteta, kao i praćenje zdravstvenog stanja teško povređenog deteta.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading