STARICU U ZADRU UBIO AMERIČKI STAFORD! Čuvala unukovog psa, on je nasmrt izujedao! MLADIĆ UHAPŠEN!

Autor:

Svet

31.01.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je brzo reagovala i danas je objavila da je uhapsila člana porodice, unuka nesrećne žene, nad kojim sprovodi istragu.

STARICU U ZADRU UBIO AMERIČKI STAFORD! Čuvala unukovog psa, on je nasmrt izujedao! MLADIĆ UHAPŠEN!

Foto: Shutterstock, pixabay.com

Na Odeljenju patologije sprovedena je obdukcija nad telom 82-godišnje žene te je utvrđeno da je umrla od posledica ugriza psa. Ova tužna vest potresa Zadar, nakon što je pronađeno telo starice koju je do smrti izgrizao američki staford.


Policija je brzo reagovala i danas je objavila da je uhapsila člana porodice, unuka nesrećne žene, nad kojim sprovodi istragu. Prema nezvaničnim informacijama, pas koji je izazvao ovu tragediju bio je u vlasništvu porodice, a sada se unuk suočava sa optužbom za krivično delo protiv opšte sigurnosti.

Telo nesrećne starice pronađeno je juče ujutro, a policija je odmah sprovela uviđaj nakon primljene dojave o nasilnoj smrti. Američki staford, koji je usmrtio staricu, bio je ostavljen ženi na čuvanje, tačnije, baka je htela unuku da učini uslugu. 

Žena i pas bili su sami u stanu kada ju je pas nasmrt izgrizao.

Podsećamo, krajem decembra prošle godine oko 15 sati, na rivi u Milni na Braču, dogodio se ozbiljan incident u kojem je pas napao drugog psa i povredio dve žene.

Prema informacijama iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske, pas je bio bez nadzora, a situaciju je okončao policajac koji je bio na rivi. Policajac je bio primoran da usmrti psa iz službenog pištolja kako bi zaustavio napad. Službenici policije su potom proveli kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim vlasnikom psa.

Pas koji je napao bio je staford, a napao je psa gospođe koja je prolazila po rivi. Kada je žena pokušala da zaštititi svog psa, staford ju je ugrizao, bukvalno viseći na njenoj ruci, prenose hrvatski mediji.

Bonus video


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading