SNEŽNA OLUJA UNIŠTILA HRVATSKU, KIDALA DRVEĆE IZ KORENA! Povređeni ljudi, oštećeni automobili, policija INTERVENISALA!

Autor:

Svet

20.01.2024

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovom delu grada oštećen je blok ograde visine oko dva metra.

SNEŽNA OLUJA UNIŠTILA HRVATSKU, KIDALA DRVEĆE IZ KORENA! Povređeni ljudi, oštećeni automobili, policija INTERVENISALA!

Foto: printscreen/24sata.hr

Na području Novog Zagreba padom stabla oštećena su tri osobna automobila, a na delovima grada je bio zatvoren i promet zbog uklanjanja srušenih stabala...

Zbog snežne oluje, u Zagrebu i okolini je u zadnjih 24 sata je policija zaprimila 32 dojave građana o padovima stabala i njihovih grana.

Oštećeno je pet osobnih automobila, jedna ograda, balkon i okvir prozora te više električnih kablova. Takođe je promet Sljemenskom cestom bio je u potpunosti obustavljen zbog čišćenja oko podne, prenosi 24sata.hr.

Na području Medveščaka usled pada pada stabla oštećeni su parkirani automobil muškarca (47) te kabal javne rasvete, mramorna ploča balkona stana žene (75) i dve lajsne na spoljnom delu prozora stana žene (53).

Zbog uklanjanja stabla Brešćenskom ulicom, od Vojnovićeve do Bauerove, promet je bio obustavljen od 10 do 12 sati. U Ulici Jurja Križanića, usled pada veće grane stabla, takođe je oštećen auto muškarca (35).

Na području Novog Zagreba, u Ulici Trnsko, takođe padom stabla, oštećena su tri osobna automobila, žene (56), muškarca (43) te muškarca (66). Na području Dubrave, u Ulici Granešina, oštećen je blok ograde visine oko dva metra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading