STRAVIČNI DETALJI PADA BEBE U PARAĆINU! Deda stavio nosiljku na gelender, dete između stepeništa ispalo u PODRUM!

Autor:

Hronika

31.01.2024

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Paraćinu se dogodila stravična nesreća kada je četvoromesečna beba

STRAVIČNI DETALJI PADA BEBE U PARAĆINU! Deda stavio nosiljku na gelender, dete između stepeništa ispalo u PODRUM!

Foto: Shutterstock

U Paraćinu se 29. januara dogodila stravična nesreća kada je oko 22 časa beba ispala iz nosiljke dok ju je deda nosio ka stanu.

Naime, čovek je iz kola uzeo nosiljku sa detetom i krenuo ka stanu u zgradi u kojoj žive. On je primetio da četvoromesečnoj bebi preko lica stoji ćebe, te je želeo da ga skloni i nosiljku je stavio na gelender stepeništa.

Međutim, kada je to uradi, beba je ispala iz nosiljke sa prvog sprata i pala u podrum zgrade. Svemu tome su prisustvovali i roditelji koji su odmah dete odveli u paraćinsku Hitnu pomoć, nakon čega su poslati na odeljenje pedijatrije.

Lekari su bebi odmah pružili pomoć, a onda je transportovali za Beograd u Klinički centar. Nesrećno dete je zadobilo teške povrede usled stravičnog pada.

Iz izvora bliskog tužilaštvu saznaje se da je naloženo pribavljanje lekarske dokumentacije o povredama deteta, kao i praćenje zdravstvenog stanja teško povređenog deteta.

Hitna reakcija medicinskog osoblja u Paraćinu i brz transport bebe u Klinički centar u Beogradu su ključni faktori u pružanju neophodne medicinske pomoći četvoromesečnoj bebi. Nadamo se da će beba dobiti adekvatnu negu i da će se uspešno oporaviti od ovog tragičnog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading