NESUĐENI "ORAO" NASTAVLJA DA TRESE MREŽE! Pavlović golom SPASAO Bavarce! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.02.2024

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svojevremeno je i selektor Srbije Dragan Stojković govorio o mogućnosti da zaigra za "orlove".

NESUĐENI "ORAO" NASTAVLJA DA TRESE MREŽE! Pavlović golom SPASAO Bavarce! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Pavlović, supertalentovani 19-godišnji vezista je bio strelac u pobedi Bajerna protiv Borusije Menhengladbah rezultatom 3:1 (1:1), u 20. kolu Bundeslige i pokazao da će predstavljati budućnost evropskog fudbala.

Branilac titule je na Alijanc areni je u drugom poluvremenu stigao do pobede, a Pavlović je u samom finišu prvog dela (45. minut) zatresao mrežu za izjednačenje - 1:1. Pobedu timu iz Minhena donelu su Hari Kejn, koji je nastavio golgetersku seriju i Matijas de Liht u 86. minutu, na asistenciju Sanea.

Foto: Tanjug/AP

 

Nije sve teklo glatko po domaćina, jer je Niko Elvedi u 35. minutu doveo Menhengladbah u vođstvo, ali je samo 10 minuta momak srpskih korena izjednačio.

Inače, Pavlović do sada je zabeležio samo dva nastupa za omladinsku reprezentaciju Nemačke, tako da i dalje postoji šansa da se trajno odredi za nastupe u seniroskom timu Srbije.

- Od njega zavisi, što se nas tiče - mi smo spremni da izađemo u susret. Želimo svakom detetu našem da damo šansu, ali mora da se ide stepenik po stepenik. Sad je neko debitovao za Bajern, pa kao u "A" tim. Ne ide to baš tako. To je kao da čekamo ispred bolnice da se rodi neko Srpče, da ga iz bolnice rezervišemo. Ti svi momci moraju da se dokažu. To su neke pionirske, mlade, pa onda A reprezentacija. Sem ako si čudo pa sa 17 u A tim, kao Pele. Što se nas tiče, mi smo otvoreni kao što se tiče Ugrinića. Sačekali su i nikakav problem. Nije da mi nismo hteli, ponudili, ali odlučili su drugačije i sve najbolje. Nije nikakav problem. Tako da Pavlović ima potencijal ako je potpisao sa Bajernom, ali na njemu je da se pokazuje i dokazuje, da li će igrati i pratimo - rekao je svojevremeno selektor Srbije Dragan Stojković Piksi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Podsetimo, Aleksandar Pavlović je upisao deveti meč u dresu Bajerna, a osim dva gola upisao je isti broj asistencija.

BUNDESLIGA – 20. KOLO

Petak

Hajdenhajm - Borusija Dortmund 0:0

Subota

Bajern Minhen - Menhengladbah 3:1 (1:1)

/Pavlović 45, Kejn 70, De Liht 86 - Elvedi 35/

Bohum - Augzburg 1:1 (1:0)

/Broščinski 33 - Demirović 90+2/

Darmštat - Leverkuzen 0:2 (0:1)

/Tela 33, 52/

Frajburg - Štutgart 1:3 (0:2)

/Kibler 45+11 - Undav 3, Fihrih 7, Mitelštet 74/

Majnc - Verder 0:1 (0:1)

/Dukš 2/

18.30: Keln - Ajntraht Frankfurt

Nedelja

15.30: Volfzburg - Hofenhajm

17.30: Lajpcig - Union Berlin

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading