OVO SE NE DEŠAVA NI U SEOSKOM FUDBALU: Sudija ostao ošamućen, navijač sišao sa tribina i preuzeo ulogu arbitra u nemačkoj Bundesligi!

Autor: P. Z.

Sport

27.01.2024

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scena iz rubrike "verovali ili ne" stiže nam iz Volfsburga.

OVO SE NE DEŠAVA NI U SEOSKOM FUDBALU: Sudija ostao ošamućen, navijač sišao sa tribina i preuzeo ulogu arbitra u nemačkoj Bundesligi!

Foto: Tanjug/AP

Ošamućeni sudija Torben Ziver

Fudbaleri Volfsburga i Kelna podelili su bodove u meču 19. kola Bundeslige, pošto su na Folksvagen areni remizirali rezultatom 1:1 (1:1).

Ta utakmica ostaće upamćena po neverovatnoj situaciji koja se dogodila u prvom poluvremenu.

Naime, igrač Kelna Maks Finkgrafe nehotice pogodio loptom u lice pomoćnog sudiju Torbena Zivera, koji je bio ošamućen i nije mogao da nastavi da obavlja svoj posao.

Njegovu zastavicu i zaduženje preuzeo je četvrti arbitar Nikolas Vinder, a pošto Ziver nije bio u stanju da obavlja ni njegov posao, Nemci su se odlučili za zanimljivo rešenje.

Spiker na stadionu je sa razglasa upitao da li na tribinama ima kvalifikovanih sudija, a tada se javio 32-godišnji Tobijas Krul (32).

On ima položen sudijski ispit, a pritom je i golman u nemačkom šestoligašu MTV Grifhornu.

Krul je sišao sa tribina Folksvagen arene, obukao je crnu trenerku i preuzeo je ulogu četvrtog arbitra, te je do kraja meča predstavljao zvanično lice.

Od tog trenutka, Krul je bio glavna zvezda na stadionu, bez obzira na golove koje su postigli Faride Alidu za Keln u 38. minutu, odnosno Kevin Paredes za Volfsburg u 40.

Inače, u isto vreme je odigran i meč Augzburg - Bajern, na kom je nesuđeni reprezentativac Srbije Aleksandar Pavlović uspeo da postigne svoj prvi gol u dresu Bavaraca. Bio je to vodeći gol Bajerna, koji je na kraju i osvojio tri boda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading