STIGAO OFANZIVAC OD SEDAM I PO MILIONA EVRA! Crvena zvezda dobila najveće pojačanje ove zime!

Autor: P. Z.

Sport

27.01.2024

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzonogi as se već priključio ekipi na Kipru.

STIGAO OFANZIVAC OD SEDAM I PO MILIONA EVRA! Crvena zvezda dobila najveće pojačanje ove zime!

Foto: FK Crvena zvezda

Marakana

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 15 časova i 30 minuta igraju novi pripremni meč na Kipru, a rival će im biti Mladost iz Lučana.

Izabranici Vladana Milojevića su u subotu odradili dva treninga uoči duela sa superligaškim rivalom, a na Kipru se pojavilo novo-staro lice u taboru šampiona Srbije.

Zimskim pripremama crveno-belih priključio se najbolji igrač iz jesenjeg dela sezone Osman Bukari, koji se vratio sa Afričkog kupa nacija, na kom je njegova reprezentacija Gane eliminisana već u grupnoj fazi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Osman Bukari daje gol Mančester sitiju na Etihadu

Bukari je na Afričkom kupu nacija sakupio dva nastupa, oba puta je ušao sa klupe (protiv Zelenortskih Ostrva i Egipta), dok je kompletnu treću utakmicu (protiv Mozambika) svoje reprezentacije proveo među rezervama.

Brzonogi ofanzivac, koji prema "Transfermarktu" vredi 7.500.000 evra, nije prvog dana trenirao sa ekipom, već je odvojeno radio u teretani.

 

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Osman Bukari

Što se tiče popodnevnog treninga crveno-belih na Kipru, igrači su nakon uvodnog zagrevanja i "ševe" kojom tradicionalno ulaze u treninge, pogotovo ove taktičkog tipa, i uz mnogo smeha, pomerili golove na pola terena i počeli sa pripremom za predstojeću utakmicu protiv Mladosti.

Neretko je trener Vladan Milojević prekidao akcije kako bi igračima skretao pažnju na zahteve i na ono što se traži od njih. Sve je to bilo u dobrom raspoloženju, a utisak je da su i igrači srećni zbog činjenice da ih očekuje nova kontrolna utakmica. Takođe, radilo se i na prekidima koji su se pokazali kao ozbiljno oružje Milojevićevog tima na ovim pripremama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading