KATASTROFA ZA PARTIZAN: Povreda koja može da znači gubitak titule!

Autor: P. Z.

Sport

27.01.2024

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli značajno oslabljeni ulaze u prolećni deo sezone.

KATASTROFA ZA PARTIZAN: Povreda koja može da znači gubitak titule!

Foto: Starsport

Nikola Miličić i Bibars Natho

Fudbaleri Partizana nalaze se trenutno na Kipru, gde se pripremaju za prolećni deo sezone, u koji ulaze kao lideri Superlige Srbije.

Međutim, crno-beli će u nastavak šampionata ući znatno oslabljeni.

Nakon odlazaka standardnih prvotimaca Mihajla Ilića i Kristijana Belića, "parni valjak" je doveo zamene za njih, a to su Nikola Miličić, Leonardo Ovusu i Denil Kastiljo. Takođe, lider Superlige je u ofanzivnom delu veznog reda doveo Korejca Jung-Džun Goha.

Međutim, u Humskoj će morati da traže zamenu za zamenu, pošto je Miličić na pripremama doživeo povredu koja će ga od terena odvojiti najmanje mesec i po dana.

Republika

Foto: FK Partizan

Nikola Miličić

Doskorašnji štoper Radničkog iz Kragujevca obnovio je povredu meniskusa, koja ga je i dobar deo jesenjeg dela sezone držala van stroja.

Superliga Srbije se nastavlja 10. februara i sigurno je da će Miličić propustiti duele protiv Javora, IMT-a, Radnika i Železničara, dok se povratak na teren i u pun trenažni proces očekuje pred 172. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana, koji će se 9. marta igrati na stadionu "Rajko Mitić".

Prema tome, očekuje se da se sportski sektor crno-belih ponovo aktivira u smiraj prelaznog roka i da u Humsku stigne još jedan centralni defanzivac, koji će uskočiti umesto Miličića u startnu postavu Partizana i zajedno sa Svetozarom Markovićem činiti poslednji bedem pred golom Aleksandra Jovanovića.

Sa druge strane, ukoliko ne uspeju da pronađu adekvatnu zamenu, crno-bele bi ova povreda možda čak mogla da košta i osvajanja šampionske titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading