OTKRIVAMO: Ovo je pozadina užasne tuče delija i grobara ispred Arene!

Autor: P. Z.

Sport

27.01.2024

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs došao je do ekskluzivnog saznanja.

OTKRIVAMO: Ovo je pozadina užasne tuče delija i grobara ispred Arene!

Foto: Printskrin/serbialive_beograd

Tuča delija i grobara

Veliki neredi dogodili su se u petak uveče u Beogradu, posle košarkaške utakmice 23. kola Evrolige, u kojoj je Partizan pobedio ekipu Žalgirisa.

Naime, u jednom trenutku je grupa maskiranih huligana, ispred Arene napala navijače crno-belih, koji su se vraćali sa meča protiv litvanskog tima.

Preciznije, grupa maskiranih huligana, bila je naoružana motkama i štanglama, kada su presreli pristalice kluba iz Humske po povratku sa susreta iz najveće dvorane na Balkanu.

Kako saznaje naš portal, navijači Crvene zvezde su sačekali, pa zatim i izazvali sukob sa Partizanovim pristalicama iz Pančeva, a razlog je taj što su upravo grobari iz Pančeva ranije prvi napali simpatizere crveno-belih.

Takođe, otkrivamo i da su napadnuti navijači Partizana napravili veliku grešku, pošto su se kolima parkirali u novobeogradskim blokovima koji pripadaju Zvezdinim pristalicama, koje su ih primetile i tada skovale osvetnički plan.

Na uznemirujućem snimku sa početka teksta se može videti da su korišćene sekire i palice, a među povređenima ima čak i devojaka, kao i nekoliko maloletnika.

Na taj način, samo je napravljena vrela uvertira pred večiti derbi koji se u nedelju od 19 časova u Areni igra pred navijačima Crvene zvezde. Taj meč biće odigran u okviru 18. kola AdmiralBet ABA lige.

Podsetimo, Crvena zvezda i Partizan su ove sezone odigrali tri večita derbija i u svakom je pobedio domaćin. Bio je to dva puta "parni valjak", a jednom tim sa Malog Kalemegdana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Petar

27.01.2024 18:56

Drzavo hapsi i procesuiraj sve ove divljake , drogose i bitinge, bez obzira "ciji su navijaci" !!!!

Odgovori 11 0
Немања

27.01.2024 19:20

Голоруки симпатизери са секиром из кола излазе :)

Stari navijač

28.01.2024 14:27

@Немања - Ovi indijanci su udarali koga su stigli, a tog debilka sa sekirom verovatno nisu ni stigli, već bio na drugoj strani autoputa. Treba pohapsiti I jedne i druge i po pet godina kamenoloma. To veče je bilo par hiljada dece u Areni, sa roditeljima. Današnji mangupi ne znaju ni šta je tuča, već na prepad 100 ljudi sa štanglana biju koga stignu..