NEZAPAMĆEN HAOS POSLE MEČA U ARENI! Prvi snimci opšte TUČE grobara i delija! Sevale SEKIRE i palice! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.01.2024

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne scene ispred najveće dvorane na Balkanu.

NEZAPAMĆEN HAOS POSLE MEČA U ARENI! Prvi snimci opšte TUČE grobara i delija! Sevale SEKIRE i palice! (VIDEO)

Foto: Printskrin/serbialive_beograd

Tuča delija i grobara

Nezapamćeni neredi zabeleženi su posle košarkaške utakmice 23. runde Evrolige između Partizana i Žalgirisa!

Naime, u jednom trenutku je grupa maskiranih huligana, ispred Arene napala navijače regionalnog šampiona, koji su se vraćali sa meča protiv litvanskog tima.

Preciznije, grupa maskiranih huligana, bila je naoružana motkama i štanglama, kada su presreli pristalice kluba iz Humske po povratku sa susreta iz najveće dvorane na Balkanu. Korišćene sekire i palice, a među povređenima ima maloletnika i devojaka.

Kada se to dogodilo, usledio je opšti haos i bukvalno užasan stampedo, dok su zgranuti ljudi koji su se tu zatekli, bežali gde su stizali.

Još uvek se ne zna ko stoji iza ovog napada, ali po društvenim mrežama se mogu videti komentari da se navodno radi o navijačima Crvene zvezde, te da je došlo do obračuna pristalica najtrofejnijih srpskih kluboova.

Pogledajte u video prilogu kako je to izgledalo, ali upozoravamo naše čitaoce da su snimci uznemirujućeg karaktera.

Partizan je, podsetimo, savladao Žalgiris u 23. kolu Evrolige i sada izabranici Željka Obradovića imaju skor od 12 pobeda i 11 poraza.

Tim Andree Trinkijerija, nekadašnjeg trenera crno-belih, nalaze se na samom začelju sa osam trijumfa i 15 neuspeha. Samo su francuski Asvel i Alba iz Berlina ispod njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading