VODITELJKA PINKA MOLILA MUŽA DA JOJ UZME DECU: Tražila mu razvod, pa zaprepastila dodatnim zahtevom!

Autor:

Zabava

27.01.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Milica Kon šokirala je priznanjem o razvodu.

VODITELJKA PINKA MOLILA MUŽA DA JOJ UZME DECU: Tražila mu razvod, pa zaprepastila dodatnim zahtevom!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Voditeljka Milica Kon, poznata po svojoj iskrenosti, nedavno je otkrila jedan manje poznat detalj iz svog braka. Naime, kada su se gosti emisije "Magazin in" dotakli teme mršavljenja nakon razvoda, Milica je iznenadila mnoge svojom pričom o tome kako je pokušala da reši problem sa kilažom.

Milica je otvoreno podelila sa publikom da je u jednom trenutku imala problema sa kilažom i da je čak zamolila svog supruga Marka da se razvedu na šest meseci samo kako bi smršala.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Milica Kon

 

- Kada sam u jednom trenutku imala problem sa kilažom, molila sam Marka da se razvedemo. Rekla sam mu ''Molim te Marko da se razvedemo na šest meseci samo da smršam''. Želela sam malo da propatim, malo da mi ne da decu, samo da smršam. On je na sve to odgovorio zaprepašćeno i rekao da su mi ideje užasne, pa da to ne govorim javno, ali evo, sada sma rekla, završila je uz osmeh svoje izlaganje ona - priznala je Milica Kon u emisiji Magazin In.

Otkriće o Milicinom "zahtevu" za privremenim razvodom kako bi smršala, izazvalo je raspravu o temi braka i odnosa u javnosti. Mnogi su se zapitali koliko je realno očekivati podršku partnera u ostvarivanju ličnih ciljeva, kao i gde je granica između privatnosti i javnog iznošenja intimnih detalja.

Milica Kon, voditeljka sa stavom, još jednom je pokazala da je spremna da otvoreno govori o svojim ličnim iskustvima, čime je osvojila simpatije publike, ali i pokrenula važnu društvenu raspravu o braku, mršavljenju i granicama privatnosti. Njena iskrenost i hrabrost da deli manje poznate detalje iz svog života, čine je inspiracijom mnogima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading