SKANDALOZNA ISTINA O KRALJICI KAMILI: Nećete verovati kakva je zapravo!

Autor:

Svet

27.01.2024

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljica Kamila: Osoba koju mnogi ne poznaju

SKANDALOZNA ISTINA O KRALJICI KAMILI: Nećete verovati kakva je zapravo!

Foto: Tanjug/AP

Kralj Čarls III i kraljica Kamila


Kraljica Kamila, iako je stekla loš imidž u javnosti zbog svoje prošlosti, mnogi koji su imali priliku da je upoznaju, slažu se oko jedne stvari - ona je izuzetno simpatična i smešna osoba. Premijer Riši Sunak opisao je Njeno Veličanstvo kao izuzetno smešnu, dok je njegovo trajno sećanje na boravak u Balmoralu većinom prožeto smehom s Kamilom.

Vragolasti smisao za humor

Anabel Eliot, Kamilina sestra, otkriva da njena starija sestra nikada nije izgubila vragolasti smisao za humor koji je imala od detinjstva. Ovaj humor joj pomaže u kretanju kroz zahtevnu ulogu supruge kralja, a mnogi koji su imali priliku da je upoznaju slažu se da je Kraljica Kamila topla i prijateljski raspoložena osoba.

Osoba koja voli da se šali

Sara Trauton, rođaka kralja Čarlsa, otkrila je da Kraljica Kamila voli da sluša, ali i da priča vrlo škakljive šale i viceve. Ova neobična osobina dodatno je osvetlila njenu ličnost i pokazala da iza javnog imidža postoji osoba sa izuzetnim smislom za humor.

Kraljica koja zna da se smeje

Kraljica Kamila nije samo smešna, već i zrači pozitivnom energijom. Pokojni komičar Pol OGrejdi opisao ju je kao stvarno smešnu ženu i nekoga s kim možete dobro da se nasmejete. Fotografije paparaca koje su ih uhvatile nasmejane na brojnim događajima jasno pokazuju da je i kralj Čarls redovno zasmejava.


Iako je javnost stekla negativan utisak o Kraljici Kamilu, ovi izvori otkrivaju sasvim drugu stranu njenog karaktera. Njena toplina, prijateljski duh i izuzetan smisao za humor čine je osobom koju mnogi ne poznaju. Ovo je samo jedna od mnogih osobina zbog kojih se kralj Čarls zaljubio u nju, a koje je čine izuzetnom podrškom u ovim teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Пепе

28.01.2024 10:04

Јел "смешна" или "духовита"?