NIKAD VIĐENA PORODIČNA FOTOGRAFIJA: Nikola Rokvić obeležio rođendan pokojnog oca, pa podelio uspomenu, koju pamti i dan-danas!

Autor:

Zabava

27.01.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rokvić je podelio fotografiju sa ocem Marinkom, pa mu javno čestitao 70. rođendan.

NIKAD VIĐENA PORODIČNA FOTOGRAFIJA: Nikola Rokvić obeležio rođendan pokojnog oca, pa podelio uspomenu, koju pamti i dan-danas!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Na Instagram objavi, pevač Nikola Rokvić je podelio retku porodičnu fotografiju, kojom se obeležava ne samo očev 70. rođendan, već i godišnjica braka njegovih roditelja.

On se prisećao spontanog i "slučajnog" slavlja koje su imali u ranim jutarnjim satima, nakon njihovih koncerata i nastupa. Intimno okupljanje, sa svima koji su se vratili kući sa svojih poslova, donelo je poseban šarm koji Nikola sa ljubavlju pamti.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nikola Rokvić

 

Nikolina poruka prenosila je osećaj slavlja života i zahvalnosti, ističući da neće tugovati već će umesto toga izabrati da se raduju uspomenama koje su delili sa svojim ocem.

- Danas, kada proslavljamo Svetog Savu, slavili bi i tvoj 70. rođendan, a i vašu godišnjicu braka! Mnoge smo velike proslave pravili ali ova spontana i “slučajna” u pola 5 ujutro kada smo se svi našli kući poslije naših koncerata i nastupa, svako sa svog posla, uz čašu vina, imala je posebnu čar! Danas nećemo tugovati, ma nećemo nikada više tugovati, već ćemo se radovati životu, zahvaliti se Bogu što smo te imali, što te imamo! Jer ljubav nikada ne prestaje… Radujemo se - napisao je Nikola Rokvić u opisu fotografije.

 

 

Rokvićev dirljiv omaž svom ocu Marinku Rokviću na ono što bi bio njegov 70. rođendan odjekuje univerzalnom porukom ljubavi, zahvalnosti i čuvanja uspomena. To služi kao dirljiv podsetnik da treba slaviti živote naših voljenih i pronaći radost u trajnom nasleđu koje ostavljaju za sobom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading