PALICE PRONAĐENE KOD ARENE: Tužilaštvo se oglasilo povodom napada na navijače Partizana, policija pregleda kamere (VIDEO)

Autor:

Hronika

27.01.2024

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim informacijama, u ovom stravičnom napadu nekoliko lica je povređeno.

PALICE PRONAĐENE KOD ARENE: Tužilaštvo se oglasilo povodom napada na navijače Partizana, policija pregleda kamere (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Sinoćnji događaj ispred Štark Arene nakon košarkaške utakmice između Partizana i Žalgirisa ostavio je grad u šoku. Više javno tužilaštvo u Beogradu je odmah reagovalo i naložilo policiji da identifikuje učesnike tuče i prikupi neophodne informacije.

Tragovi nasilja: Drvene palice i video snimci

U okolini Arene pronađene su drvene palice koje su najverovatnije korišćene u tuči. Trenutno se vrši pregled video snimaka sa okolnih kamera kako bi se rasvetlila situacija i identifikovali počinioci.

 

 

Napad na navijače: Sačekuša i haos

Naoružana grupa huligana napravila je sačekušu navijačima Partizana koji su se vraćali sa utakmice. Motkama i štanglama nasrnuli su na njih, izazivajući opšti haos i stampedo. Navijači su bežali kako bi izbegli povrede.

Nezvanične informacije o povređenima

Prema nezvaničnim informacijama, u ovom stravičnom napadu nekoliko lica je povređeno. Na jednom od snimaka koji se pojavio na društvenim mrežama, čuje se da je jedan od napadača nosio sekiru.

Ovaj incident je šokirao javnost i postavlja pitanje o bezbednosti na sportskim događajima. Građani Beograda i nadležne institucije zahtevaju hitnu reakciju i procesuiranje počinilaca kako bi se sprečili slični događaji u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading