BIZARNA NESREĆA NA PETLOVOM BRDU: Pokušao da se parkira paralelno, pa ZAVRŠIO U RUPI (VIDEO)

Autor:

Vesti

27.01.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako nešto se ne viđa svaki dan.

BIZARNA NESREĆA NA PETLOVOM BRDU: Pokušao da se parkira paralelno, pa ZAVRŠIO U RUPI (VIDEO)

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen

Snimak automobila koji se nalazi u rupi ispred osnovne škole "Vladimir Rolović" na Petlovom brdu postao je viralan na Instagram stranici "moj_beo_grad". Prema informacijama, vozilo je završilo između škole i trotoara, a pretpostavlja se da je vozač, zbunjen mrakom, bio nesvestan stepenika ispred sebe.

 

 

Nesvakidašnji prizor na Petlovom brdu

Ovaj neobičan incident privukao je pažnju prolaznika i stanovnika Beograda, a fotografije vozila zaglavljenog između škole i trotoara brzo su se proširile društvenim mrežama. Nesvakidašnji prizor automobila koji je završio u rupi ispred osnovne škole definitivno je bio tema broj jedan među građanima.

Vozač pokušao da se paralelno parkira

Pretpostavlja se da je vozač pokušao da se paralelno parkira, ali je iz nekog razloga izgubio kontrolu nad vozilom. Kako se može videti na snimku, automobil se prevrnuo na bočnu stranu, ostavljajući vozača zaglavljenog unutra. Stanje vozača za sada nije poznato, a nadležne službe su reagovale na pozive građana.

Reakcije građana

Građani su izrazili šok i nevericu nakon što su videli snimak automobila zaglavljenog u rupi ispred osnovne škole. Mnogi su komentarisali da je sreća što se incident dogodio van radnog vremena škole, kako niko od đaka nije bio u opasnosti. Takođe, pokrenuta je i diskusija o bezbednosti saobraćaja u blizini škola i potrebi dodatnih mera opreza.

Ovaj neobičan incident definitivno je izazvao pažnju javnosti, a detalji o tome kako je automobil završio u rupi još uvek nisu potpuno jasni. Nadamo se da će vozač proći bez ozbiljnijih povreda, a ovaj događaj će svakako ostati upamćen kao jedan od neobičnijih prizora na teritoriji Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading