PARKIRAO LAMBORGINI PA OSTAVIO OTVORENA VRATA! Haos na Voždovcu! SUDAR AUTOBUSA GSP I SKUPOCENOG AUTOMOBILA!

Autor:

Vesti

23.01.2024

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije poznato da li je automobil bio parkiran na propisanom mestu, ali se vidi da su točkovi s vozačeve strane već bili na samom ivičnjaku do kolovoza.

PARKIRAO LAMBORGINI PA OSTAVIO OTVORENA VRATA! Haos na Voždovcu! SUDAR AUTOBUSA GSP I SKUPOCENOG AUTOMOBILA!

Foto: Printskrin: Instagram/serbialive_beograd

Večeras se na Voždovcu dogodila neobična saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali autobus GSP-a i automobil marke "Lamborgini".

Prema dostupnim informacijama, autobus je udario u skupoceni automobil koji je bio parkiran ispred jednog kafića. Nesreća se dogodila kada su vrata "Lamborginija" ostala otvorena, a autobus je zakačio ta vrata prilikom prolaska.

Fotografije objavljene na Instagram stranici "serbialive_beograd" prikazuju oštećenja na oba vozila. Autobus je izgubio stakla, dok su štete na "Lamborginiju" znatno veće, s obzirom na visoku vrednost automobila. Nije poznato da li je automobil bio parkiran na propisanom mestu, ali se vidi da su točkovi s vozačeve strane već bili na samom ivičnjaku do kolovoza.

Detalji o eventualnim povređenima ili uzrocima nesreće trenutno nisu poznati. Mesta nesreće i oštećenih vozila su privukla pažnju prolaznika, a nadležne službe će verovatno sprovesti istragu kako bi utvrdile tačan uzrok ovog neobičnog sudara.

Udesi sa lamborginijima su uvek privlačili veliku pažnju javnosti ne samo zbog njihove lepote i vrednosti, već i zbog "umeća" njihovih vozača. Tako je pre nekoliko godina svet obišla vest o neobičnoj nesreći još jednog "lamborginija", ali ovaj put, mada su svi poverovali da je tako, nije kriv njegov vozač.

Naime, potpuno nov „lamborgini urakan spajder“ nije potrajao ni 20 minuta nakon što ga je njegov novi vlasnik odvezao iz salona. 

Iako bi se na prvu loptu moglo pomisliti da je u pitanju nepažnja vozača ili da nije uspeo da iskontroliše 610 konjskih snaga ispod haube, uzrok saobraćajne nezgode bilo je mehanički kvar. Naime, vozilo je naglo stalo na auto-putu, a onda ga pokupio kombi tako da od njega nije ostalo ništa. Srećom, vozač je prošao sa lakšim povredama.

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading