"OVDE JE NOĆNI ŽIVOT NAJBOLJI"! LJUBIŠA IZ AFRIKE ODUŠEVLJEN BEOGRADOM: Odličan je, srećna vam Nova godina! (FOTO)

Autor: Republika/A.D. - M.J.

Vesti

14.01.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je u Beogradu sa bratom i kaže da obojica znaju šta se proslavlja večeras.

Ljudi su preplavili ulice Beograda uoči dočeka Srpske Nove godine, a kao i uvek, među njima je bilo i stranih državljana.

Reporteri Republike su, između ostalih, naišli i na dvojicu braće iz Afrike, kod Doma omladine, a oni su imali samo reči hvale za srpsku prestonicu.

- Beograd je odličan. Noćni život je najbolji u ovom gradu - rekli su oni govoreći mešavinom srpskog i engleskog jezika, a jedan od njih je dodao:

- Moje srpsko ime je Ljubiša. Upoznao sam prave ljude!

Oni poručuju da znaju šta se večeras proslavlja i poželeli su svim Srbima srećnu Novu godinu.

Republika

Foto: ST/B. Jovanović

Braća iz Afrike u Beogradu

Podsetimo, Srpska Nova godina se tradicionalno dočekuje u Beogradu na Trgu Republike, gde su organizovani koncerti Saše Matića i Tee Tairović, međutim, ovaj put bez vatrometa. On je, iz sigurnosnih razloga, prebačen u Beograd na vodi gde se očekuje pravi spektakl kod Kule Beograd.

Doček Srpske Nove godine u Beogradu postao je više od obične proslave. Postao je izraz zajedništva i tradicije koji se prenosi s generacije na generaciju. Uz pesmu popularnih izvođača, lokalne gastronomske specijalitete i toplinu ljudi, proslava je postala nezaboravan događaj.

Dok se završava jedna godina i otpočinje nova, Beograd je mesto gde se prošlost, sadašnjost i budućnost isprepliću, stvarajući bogatu i jedinstvenu priču. Doček Srpske Nove godine u Beogradu ostaje nezaboravan događaj, obeležen toplinom zajednice, raznolikošću i radošću koja transcendiraju sve izazove koje možda nosi budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading