SAŠA MATIĆ OTKRIO ISTINU O PESMI "NEDELJA" KOJU JE CECA OTPEVALA: Priznao zbog čega napušta Srbiju!

Autor: A.D./O.B.

Zabava

14.01.2024

00:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Matić pred doček Pravoslavne Srpske Nove godine otvorio dušu.

 

 

Trg Republike u Beogradu bio je epicentar proslave srpske nove godine, a besplatan koncert Tee Tairović i Saše Matića privukao je hiljade posetilaca. Atmosfera je bila magična, a Beograđani su uživali u nastupima ove popularne pevačke dvojke.


Tee Tairović je svojim energičnim nastupom uspela da podigne atmosferu na Trgu Republike. Njen šarm i harizma osvojili su publiku, koja je u glas pevala njene hitove. Kroz njen nastup provejavao je spoj moderne muzike i tradicionalnih uticaja, što je dodatno doprinelo dinamici večeri.

- Najviše na svetu volim leto... Ja putujem sutra, odmah posle večerašnjeg dočeka, u malo toplije krajeve... Ovde je puno ljudi, velika je odgovornost, ali nema razloga za tremu, sve je okej. Ovog puta putujem samostalno, idem sa prijateljem Goran iz OK benda, videćemo kako će biti! Futa je tu pesmu radio odavno, čuo sam je kao demo verziju, super je pesma - ispričao je Saša Matić. 

Nakon njenog nastupa, na scenu je stupio Saša Matić, čiji je emotivni i moćni glas ostavio snažan utisak na prisutne. Uz zvuke sintisajzera, Matić je izveo neke od svojih najpoznatijih pesama, a vrhunac večeri bio je trenutak kada mu se na sceni pridružila Tea Tairović, ponovo osvajajući srca publike.

Republika

Foto: ST/B. Jovanović

Saša Matić

 


Ulice u užem centru grada bile su zatvorene za saobraćaj, dok su se tradicionalni zvuci trubača širili gradskim jezgrom. Ovo je bio deo autentičnog dočeka srpske nove godine, pružajući posetiocima priliku da dožive duh i tradiciju ovog važnog praznika.

Iako se očekivao vatromet kao deo proslave, Grad Beograd je prihvatio inicijativu Udruženja za zaštitu životinja i odlučio da ovog puta ne organizuje vatromet. Ova odluka je privukla pažnju javnosti, dodatno naglašavajući značaj zaštite životinja i životne sredine.

Uz muziku, veselje i tradicionalne običaje, Beograd je dostojanstveno ušao u novu godinu po julijanskom kalendaru, ostavljajući nezaboravne uspomene svima koji su učestvovali u ovom jedinstvenom dočeku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading