ČUKANJE U VOJISLAVA ILIĆA: Sudarila se dva automobila, nema povređenih (FOTO)

Autor:

Vesti

23.01.2024

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog udesa, stvorio se zastoj u saobraćaju u delu ulice gde se nesreća dogodila.

ČUKANJE U VOJISLAVA ILIĆA: Sudarila se dva automobila, nema povređenih (FOTO)

Foto: Republika.rs

Danas popodne, u ulici Vojislava Ilića, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala dva vozila - folksvagen golf i sitroen. Nesreća je izazvala umerenu materijalnu štetu na vozilu golf, ali srećom, nema izveštaja o povređenima.

Prema svedočenjima očevidaca, incident se dogodio u prometnom delu Vojislava Ilića, a vozači oba automobila su brzo reagovali kako bi izbegli teže posledice. Hitna pomoć i policija su brzo stigli na lice mesta, ali srećom, nije bilo potrebe za medicinskom intervencijom.

Izvor kaže da je materijalna šteta uglavnom koncentrisana na prednjem delu Volkswagen Golfa, dok je Citroen pretrpeo manje oštećenje. Policija je trenutno angažovana na utvrđivanju tačnih uzroka nesreće kako bi se razjasnile okolnosti ovog incidenta.

Zbog udesa, stvorio se zastoj u saobraćaju u delu Vojislava Ilića gde se nesreća dogodila. Vozači se savetuju da koriste alternativne puteve dok se situacija ne normalizuje.

Očekuje se da će policija brzo završiti uviđaj i da će se saobraćaj u ovoj oblasti uskoro vratiti u normalu. Građani se podsećaju da je važno voziti pažljivo i pridržavati se saobraćajnih pravila kako bi se izbegle nezgode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading