MELINA DŽINOVIĆ POBEGLA IZ SRBIJE: Nakon što je Haris saznao za njenu PREVARU sa bivšim fudbalerom, kreatorka spakovala kofere!

Autor:

Zabava

27.01.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje da je Melina Džinović već duže vreme u šemi sa bivšim fudbalerom, a sada je odlučila da napusti Srbiju.

MELINA DŽINOVIĆ POBEGLA IZ SRBIJE: Nakon što je Haris saznao za njenu PREVARU sa bivšim fudbalerom, kreatorka spakovala kofere!

Foto: ST/Nebojša Mandić, Shutterstock

Jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi, Haris i Melina Džinović, nakon 22 godine zajedničkog života i 10 godina braka, odlučili su da stave tačku na svoju odnos i razvedu se. Ova vest odjeknula je poput bombe u domaćim mediima i javnosti, i tako izazvala brojne reakcije. Naširoko se spekulisalo koji bi mogao biti razlog njihovog raskola, međutim, kako saznaje Republika, u njihov brak se umešala treća osoba.

Naime, modna dizajnerka je već izvestan period u emotivnom odnosu sa bivšim fudbalskim reprezentativcem, a sada uspešnim biznismenom koji ima unosne poslove u inostranstvu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Melina i Haris Džinović

 

- Melina je već duže vreme u šemi sa jednim bivšim fudbalerom koji je ranije igrao u našoj reprezentaciji. On se sada bavi biznisom, i to u inostranstvu, gde ima unosne poslove. Varala je Harisa i to traje već neki period, ali su sad odlučili da konačno stave tačku na brak, koji je ionako već bio na klimavim nogama. Haris je napustio porodičnu vilu, a Melina je tamo ostala sa decom - otkriva izvor za naš portal.

Kreatorka je još pre nekoliko dana spakovala kofere i otputovala u Sarajevo, gde trenutno boravi. S druge strane, pevača smo prošlog četvrtka sreli ispred kuće, ali tom prilikom nije želeo da komentariše razlaz.

Kako prenosi Kurir, članovi porodice su odlučili da se sklone, dok se prašina ne spusti:

- Melina je u Bosni i Hercegovini već nekoliko dana. Verovatno će sledeće nedelje doći u Srbiju. Haris je takođe van grada. Nisu očekivali da će ovolika pompa da se podigne, pa su odlučili malo da se sklone. Svakako da oboje vode svoj život kako smatraju da treba. Imaju privatni, poslovni i emotivno odvojeni život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading