URNEBESNA FORA! Evo KAKO je porodica NAVIJALA za Blomboja na meču Zvezde i Barselone! (PHOTO)

Autor:

Sport

03.02.2024

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavljamo detalj koji nije promakao očima javnosti.

URNEBESNA FORA! Evo KAKO je porodica NAVIJALA za Blomboja na meču Zvezde i Barselone! (PHOTO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Barselone rezultatom 85:76 u 25. kolu Evrolige na domaćem terenu. Koliko ovaj poraz boli nevezano za raspored na tabeli, svedoče i fotografije sa jučerašnjeg meča. 

Čitava Arena bila je crveno-bela, ali to nije bilo dovoljno da ljubimci delija izbore pobedu. Specijalnu podršku sa tribina imao je upravo ponajbolji pojedinac u redovima Crvene zvezde, Džoel Bolomboj. 

Centar crveno-belih postigao je 12 poena i čak deset skokova. Njegovu dobru igru ispratila je supruga Nikol, kao i sin. 

Ipak, reflektore su ukrale njihove personalizovane majice. Naime, s obzirom na da ime Bolomboj sadrži "boy" (dečak) u sastavu, supruga se našalila tako što je na svojim leđima napisala Bolom girl (Bolom devojka), dečaku Bolom kid (Bolom dete). 

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

Deluje da je ovaj metod navijanja upalio, ako se uzme u obzir da Zvezdin stranac igra najbolje partije u karijeri na Malom Kalemegdanu. 

Crveno-beli posle poraza zauzimaju 12. poziciju sa učinkom od deset pobeda i 15. poraza, tako da im predstoji grčevita borba kako bi se aktivno uključili u bitku za plej-of mesto. 

Očekuje ih pet mečeva na domaćem terenu, ali i četiri na gostujućem, tako da će Zvezda morati da pronađe formu daleko od kuće, kako bi uopšte mogla da razmišlja o narednoj fazi. Sledeći meč kluba sa Malog Kalemegdana u najelitnijem evropskom takmičenju zakazan je za deveti februar, a igraće se od 20.00 časova u Areni sa Žalgirisom.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading