UŽAS U BARAJEVU: Napao suprugu i ćerku, pa pokazao svoj polni organ!

Autor:

Hronika

05.03.2024

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ovog incidenta, D.N. je uhapšen, a istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu.

UŽAS U BARAJEVU: Napao suprugu i ćerku, pa pokazao svoj polni organ!

Foto: Shutterstock

Policija ilustracija

U beogradskoj opštini Barajevo, komšije su bile zatečene kada je 53-godišnji muškarac, čiji su inicijali D.N., uhapšen zbog sumnje da je u alkoholisanom stanju pretio supruzi i ćerki da će ih ubiti. Ovaj porodični incident je uzburkao javnost, a detalji koji su isplivali iz istrage su šokirali mnoge.

Prema informacijama koje su procurile, D.N. se navodno posvađao sa suprugom Z.N. (49) i ćerkom S.N. (21), prilikom čega ih je ne samo verbalno napadao, već ih je i fizički napao, gurajući suprugu. Međutim, najšokantniji detalj je bio kada je navodno porodici pokazao svoj polni organ, dodatno ih ponižavajući.

Nakon ovog incidenta, D.N. je uhapšen, a istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu. Nasilje u porodici je ozbiljan problem koji zahteva hitnu reakciju nadležnih organa, a ovaj slučaj je još jedan podsetnik na to koliko je važno prepoznati i adekvatno reagovati na ovakve situacije.

Nadležne institucije i organizacije koje se bave zaštitom žrtava nasilja u porodici pružaju važnu podršku žrtvama, pružajući im neophodnu zaštitu i pomoć u ovakvim teškim situacijama. Važno je podići svest o ovom problemu i osnažiti žrtve da potraže pomoć.

Prevencija porodičnog nasilja je ključna u rešavanju ovog ozbiljnog društvenog problema. Edukacija o nenasilnoj komunikaciji i rešavanju konflikata, kao i pravovremeno prepoznavanje i prijavljivanje nasilja, mogu značajno doprineti smanjenju ovakvih incidenata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading