FSS MORA DA POŠALJE NAJTEŽU ARTILJERIJU PO NJEGA! Interes je da se PRIKLJUČI "orlovima"!

Autor:

Sport

06.03.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Pavlović oduševio u dresu Bajerna protiv Lacija.

FSS MORA DA POŠALJE NAJTEŽU ARTILJERIJU PO NJEGA! Interes je da se PRIKLJUČI "orlovima"!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Bajerna su se plasirali u četvrtfinale Lige šampiona nakon ubedljive pobede nad Lacijom rezultatom 3:0 i ukupnim rezultatom 3:1 obezbedili prolaz.

Ipak, osim o dvostrukom strelcu Hariju Kejnu, pažnja evropske javnosti usmerena je i ka mladom Aleksandru Pavloviću, koji je pružio impresivnu partiju. Mladi defanzivni vezista je iznenadio mnoge svojom izvanrednom igrom tokom meča protiv Rimljana. Ovaj 21-godišnji talentovani igrač je započeo meč kao starter i demonstrirao izuzetnu kontrolu lopte, sa 97 dodira tokom utakmice.

Sa skoro savršenih 94% tačnih dodavanja od 83 pokušaja, Pavlović je pokazao svoju sposobnost da uspešno usmerava igru i daje podršku napadu. Osim toga, od sedam dugih lopti koje je uputio, čak pet je bilo precizno.

 

 

Fudbalski savez Srbije prepoznaje potencijal ovog mladog fudbalera i već su pokrenuti koraci ka osiguranju njegove budućnosti u srpskom nacionalnom timu. Delegacija FSS-a nedavno je posetila Minhena kako bi razgovarala o mogućem angažovanju Pavlovića u srpskoj reprezentaciji.

Foto: Starsport

Ranko Stojić smatra da je Pavlović neophodan Srbiji

Direktor A tima, Stevan Stojanović, istakao je značaj ovog mladog talenta za nacionalni tim i naglasio potrebu za angažovanjem najistaknutijih predstavnika Saveza u pregovorima.

- Ono što moram da izdvojim jeste igra mladog Pavlovića. Ako postoji neka deficitarna pozicija u našoj reprezentaciji, onda je to njegova. Dobro orijentiše igru, učestovao je kod prvog gola. Stvarno naš Savez mora da pošalje najtežu artiljeriju da pregovaraju. Džajić da razgovara sa roditeljima, kao autoritet, Piksi sa igračem. Interes naše reprezentacije je da se ovaj momak priključi timu - rekao je Ranko Stojić za Arena Sport.

Međutim, Nemci takođe imaju svoje adute i ostaje da se vidi hoće li Aleksandar Pavlović odlučiti da promeni reprezentaciju.

On je rođen u Minhenu te igra za mladu reprezentaciju "pancera", ali su mu roditelji Srbi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading