BAJERN RAZBIO LACIO! Bavarci na krilima Kejna do četvrtfinala Lige šampiona!

Autor: M. M.

Sport

05.03.2024

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trijumf od 3:0 u revanšu.

BAJERN RAZBIO LACIO! Bavarci na krilima Kejna do četvrtfinala Lige šampiona!

Foto: Tanjug/AP

Ubedljivom pobedom Bajern Minhen je osigurao svoje mesto u četvrtfinalu Lige šampiona! Bavarci su u revanšu osmine finala sa 3:0 (2:0) slavili nad Lacijom. Utakmica koja se odigrala na stadionu Alijanc Arena predstavila je revitalizovanu ekipu Bajerna, koja je ponovo pronašla svoj pobednički karakter nakon niza slabih nastupa u Bundesligi.

Uprkos inicijalnom vođstvu Lacija iz prethodne utakmice na Olimpiku - 1:0, sjajna igra Bajerna na terenu odražavala je ekipu željnu iskupljenja. Prvo poluvreme je videlo vodeći gol Harija Kejna u 39. minutu, nakon asistencije Tomasa Milera, koji je potom povisio na 2:0 (45+2) neposredno pre zvižduka za kraj prvog poluvremena, stavljajući Bajern u odličnu poziciju.

Drugo poluvreme donelo je nastavak dominacije Bajerna, a Kejn je postigao svoj drugi gol na utakmici u 66. minutu. Na taj način se Englez popeo na lidersku poziciju sa šest golova. 

Sa osiguranim mestom u četvrtfinalu, Bajern sada usmerava svoj pogled ka mogućnosti da spasu svoju sezonu sa potencijalnim trijumfom u Ligi šampiona. Nadolazeće izvlačenje za četvrtfinale i polufinale 15. marta će odrediti njihov put ka evropskoj slavi, pružajući ekipi priliku da juri još jedan naslov i da nadoknadi percepirani gubitak u Bundesligi.
 

Čitav meč za Bajern, koji je 12. put u poslednjih 13. sezona u Ligi šampiona otišao u četvrtfinale, odigrao je i potencijalni reprezentativac Srbije Aleksandar Pavlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading